לילה טוף ..

צילוש43

New member
לילה טוף ..

במקצת עברתי בין השיר
שורים כמה טוב וכמה נעים.. שבת חברים כאן יחד..
קראתי נהנתי..ועכשיו סוף כל סוף לחוש את מיטתי אני עורגת
מרגישה כמו בדוואית..
נעה בין עיר לעיר..אורזת, ונפרדת מבית ילדותי..בית אימי. מיום שישי היא מאושפזת, ואנו (אני ואחותי) החלטנו בפה אחד.. שאין היא חוזרת לבית בו גידלה אותנו, בית ללא גישה נוחה למוגבלות גילה. כך שתוך יום מצאנו דירה בבירה הקרובה רחוב אחד מאחותי.. ואת ביתה תוך יום ארוז ארזנו..למוכנות למחר להובלה.
בין אריזה אחת לשניה..
ישנם רגעי עצירה..זיכרון שנכנס כאן למזכרת..
עוד תמונה מימים שהמשפחה הייתה מוגדלת ומורחבת.. עוד מראה שהעלה חיוך אחד או שניים..
כי 42 שנה..לא חולפות ברגע אחד או שניים לקופסא/אריזה
ולכם ידידי אלחש..והעיקר הוא....שמצבה התיצב..
ואולי..תזכה אימי גם לשנים טובות ומאושרות גם בביתה החדש
לילה טוב ומבורך

../images/Emo24.gif

צילושקהההה לא קל לארוז 40 ומשהו שנים לתך קופסאות , נוסטלגיה היסטוריה ילדות בגרות והרבה זיכרונות. נקווה שהמעבר יהיה לה לטובה ובקלות עם הרבה בריאות וימים קלים שיבואו בהמשך. שולחת לכן סלסלת כוכבי אושר שלווה ובריאות
רק טוב!!!

צילוש43

New member
סלסלה..../images/Emo99.gif

תמידדדדדדד מוכנה ומזומנה לקבלה..
רק הוסיפי תוספת קטנטנה.. כמה כוכבי צו'קולדים גם למתיקה
..

ש ר ה לה

New member
צילוש../images/Emo201.gif. הנך נמצאת עכשיו בצומת הכי קשה

בצומת הכי קשה בחיים!!!! כשאת מופקדת על טיפול בילדים, נכדים וגם אמא...., וכשהילדים הם חיילים בצבא למרות ריחוקם הפיזי, הדאגה גוברת... עומס רגשי הוא לא פחות מעייף מעומס פיזי. מנסיוני, לעתים אפילו יותר אני פה לעודדך לחבקך ולחזקך,
.. המשיכי לזרום צילוש כמי נהר הנשפכים בסוף לים... מי נהר הפרויקט של עידן רייכל מילים ולחן: עידן רייכל קיים ביצוע נוסף לשיר זה : ביצוע: בחר ביצועדניאל תבורי אקורדים מי נהר זורמים הבט אלו הם ימי חייך הם מימי חייך נשטפים בזרם שמתחיל עם גשם ראשון מי נהר זורמים הבט אלו הם פלגי המים שיגיעו אל מדבר גווע עם השקט שיבוא גם אם אשתה את כל הים הוא לא ירווה את צימאוני לעוד יום קרוב אליך לעוד יום בזרועותיך גם אם אשב מתחת שמש לא ישרפו אותי קרניה כמו לבי נשרף בלהבות אהבתך בין קירות ביתי (2008)

צילוש,בוקר טוף ובתוף נשיר לטפטוף מים משמיים,

ככה זה דור הביניים ,תקופה שכמעט כל אחד עובר, שבכל תקופה נדע רק טוב כי אלו החיים, המשך יום נפלא לכל חבריי התקוות,, אתם רוצים גלידה או גשם?

בוקר טוב לכוווולם

אני אוצה אם אפשרי דלי עם גלידה והרבה גשם. שיהיה יום מאושר לכווולם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
באתי אלייך כאן צילושק'ה וקצת באיחור../images/Emo24.gif

התמלאתי בהמון בחום , מעט בשמחה , מעט עצבות , כמה צלילים , ובהמון חיבה וסמפטיה . ולך יותר מכל מתאים היום דווקא : כנגד כל הסיכויים תודה לך

itaf10

New member
צילושקה, ילדה טובה את

גם אחותך.. מאחלת מכל הלב, בריאות והחלמה מהירה לאמא שמרו על עצמכם שתוכלו לעזור לאמא

w o m a n 10

New member
צילושק'ה מקסימונת.... ../images/Emo23.gif

לא פשוט לארוז חפצי בית ילדות. חיבוק לך יפתי
החלמה מהירה לאימך. ומה זה האולי הזה????
אני בטוחה שהיא תזכה לשנים טובות ומאושרות בביתה החדש! יש לה אתכן וזה מה שחשוב.
המשך יום נפלא לך מבורך בבשורות טובות

למעלה