לילה טוף

crazy4tc

New member
לילה טוף ../images/Emo29.gif

תגידו... בימי לימודים... באיזו שעה אתם הולכים לישון
ומתי אתם קמים

aYaLoLy

New member
שלום לכם שלום ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חזרתייייייי
הטיול השנתי היה חרא... דבר יותר מיותר ממנו עוד לא נראה... בלאט... חוזרים על אותם מסלולים כבר 9 שנים
הקטע הכי שווה היה שקפצתי לנהר קפואאאאאאאא
עם כל הבגדים... כמובן שזה לא היה מעשה חכם במיוחד.. אבל היה שווההההההההה ובערב פקח המשמעת הנאצי שלנו כמעט רצה להעיף אותנו חזרה הביתה ובאמת שאין לי מושג למה... (
) באמת שאין לי מושכ. היום השני היה יותר מיותר מהראשון.. טיול ג'יפים היה נחמד יחד עם אברום הנהג השקסי שלנו המבין בנופי א"י
אברום תעשה לי ילדים בשלישיות... היה לנו מדריך פלצן שנעצר על מטר רבוע כדי להראות לנו נממטרות וכל מיני שטויות... בע בע... התגעגעתי... ות'אמת...
לא שמעתי דה 'קולינג... מצבי מחמיר..... ו... אני בד"כ בימי לימודים ישנה בערך ב12\12.5.... וקמה ב7

crazy4tc

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo6.gif

אבל באמת, למי אכפת מהמסלולים? העיקר שאת עם החברים לא? את קמה ב7???.. איזה כיף לך!!!

חזרתתת.. :)

בושה!! איך לא שמעת דה קולינג?! חחח.. טוב.. בקשר לשאלות - אני הולכת לישון בשעות 11 עד 11 וחצי. ואני קמה בבוקר בשעות 7 ורבע עד 7 וחצי ----- במקרה הטוב! אוהבת -

crazy4tc

New member
אני לא ../images/Emo47.gif

אני עייפה
מתי שאת כמה אני יוצאת מהבית לחכות להסעה

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

אני הולכת לישון בסביבות 22:30 - 23:00
ואני מתעוררת ב-06:15...

love alex

New member
בעע .

לנו יש כיבוי אורות בעשר (כאילו שמישו הולך לישון בכלל...
) אבל עכשיו היינו ילדים רעים
ואנחנו בעונש..כל יום כיבוי אורות בתשע!! ובימיי שלישי יש לנו "ערב חופשי" שאין פעילויות ומותר לצאת לקניון וזה, אז במקום באחת עשרה, יש לנו כיבוי אורות בעשר, בימיי חמישי גם בעשר ובימיי שישי באחת עשרה... אבל דווקא יש דברים מאגניבים בפנימייה, כמו סרטים פעמיים בשבוע שמוקרנים באודיטוריום וכולם עולים לאודיטוריום עם השמיכות והכריות וכל החמולות..זה כזה כיףף!! אבל היום אני נוסעת לקניון ואני קונה את הדיסק החדש של ניקלבק (מה שלא משאיר לי כסף לשלם על החוג שלי..בעעע!!) ואני וחברות שלי מבריזות היום מכיבוי אורות ועושות סיאנס..נאמפ. אה, אנחנו קמים כל יום בשבע ובימיי שבת בתשע, ויש ארוחת בוקר מאגניבה..(נו טוב, זה בויאר, על מה אני מדברת!?
)

juliajk

New member
../images/Emo3.gif

אני קמה לפעמים ב 6:00 וכיש שאות אפס אז ב 5:30

crazy4tc

New member
נשמע נחמד...

אבל לא נמאס מתישהו?
את פוגשת את אורי?? יוליה- אני מרחמת עלייך

היא פוגשת אותו../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

נו, היא אמרה לי. אגב אורי, ש מישו בבצפר שלי(אפילו שניים) שנראים קופייי כמוהו.

love alex

New member
../images/Emo4.gif

אני אשתדל לדבר איתו, אבל לא יוצא לי לראות אותו הרבה... אין לי מושג למה הוא נטש (אם בכלל) אבל אני ממש אשתדל להחזיר אותו.

Drorrrrrr

New member
הולך לישון בסביבות 00:00 פחות או

יותר וקם זה תלוי. אם אני מתחיל בשמונה [רוב ימים השבוע] אני קם בשבע וחמש דקות. " " " ברבע לתשע אז ברבע לשמונה
.

למעלה