לילה טוף

MoYaL MaMi

New member
לילה טוף../images/Emo1.gif

נראה לי אני הולכת לישון מחר יש לי מבחן סופר חשוב... ואני הולכת להיכשל ובגדולחח קיצ'ר לילה טוף לכולם!!!! לאבב יוו אולל

../images/Emo29.gif לילה טובבבבבבבבבב

אני קצת עייפה כי קמתי ב10 וחצי והייתי בת"א אבל לא בא לי לישון!! עוד חודש ושבועיים אני מתגייייייסתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

לילהההה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני לא רואה את ה-EMA כי זה טקס גרוע,בעעעעע אני מחכה רק לרובי

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifגוד נייט../images/Emo29.gif

ובוקר טוב
ויום מצויין!

ג ב ש ו ש

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo186.gif../images/Emo88.gif

בוקר טוב לכולם.. שיהיה לכם אחלה של יום
שבת שלום

ortal herrera

New member
בטקר טוב לכולם! +שאלה:../images/Emo42.gif

למישהו יש תמונה של פונצ'ו בשחור לבן? כמו בסגנון של התמונה הזאת? --->

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifבוקר טובבבבב../images/Emo20.gif

והפעם הוא באמת דיי טוב
חעחע יום טוב

בוקר טובב ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ואעאעאעאעא,יורד אתלנו עכשיו גשם
אתמול הקטס היה ממש גרוע,ועוד הפסדתי את רובי
טוב לא נורא אני יראה בשידור חוזר,כי גם לא ראיתי את ההתחלה ואני רוצה לראות את ההופעות של מדונה והבלאק איד פיז
המשך יום נעים לכולם

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifיאיייייי גשםםםםםםםם../images/Emo99.gif

יששששששששששששששששש!!!!!!!!

MoYaL MaMi

New member
צהריייים!

שהריים טובים אה טודוס ירדדדדדדדדדדדדד מלא גשם היוםםםםם איזה כיף
לאבב יו בהייייי מתוקים שילי!!!

LimoR L

New member
צהרייםם

אני עייפה מוותת.. היה לי מבחן בפיזיקה..שיואווו לא ידעתי כ=ל=ו=ם!!! לא הקשבתי שניהה אפילו מתחילת השנה! ניחשתי ה=כ=ל! וגם החזירו תמבחנים במזרח תיכון!! סוף סוףףף קיבלתי בחלק הראשון{מפה אילמת}-91 ובחלק השני{שאלות על מי ליד מי וכאלה..} 100!!! כי זה היה עם אטלס! חיחיח ואני מה זה גרועההה בזה..אין לי מושג איך קיבלתי תציון הזה.. המשך יום נעיםםם..חחחחח הלכתי לקניותת

מסתבר ש...../images/Emo41.gif|פצצה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

דין אהובי פנוי ואין לו חברה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דיוס
אני מאוהבת קשותתתתתתתתתתתתת והדרך שלי פנויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לו שום חברהההההההההההההההההההההההההההההההההה יססססססססס!!!!
אני מרגישה מלכה

למעלה