לילה טוב

ערסlight

New member
סוף סיפור

צריך לקבל "חוק טבע". החוק אומר שהדברים נגמרים. מתוך מה שכתבת... אתם שם. צודקת בועות, את יכולה להלחם, לשדר "חוזק" [האמת... רואים לך, חבל על האנרגיה], לנגן על חברות, ילדים, יסורי מצפון וכאלה... שום דבר לא ישנה את העובדה שנגמר. אין בסיפור הזה טובים ורעים, רק מציאות רגילה ודי צפויה אפילו. הבחירה שלך האמיתית זה לעשות את זה קשה מאד, או "רק" קשה. צריך ללמוד לאחוז בחוזקה... ולהרפות ברכות.

../images/Emo140.gifאנסה בעדינות

קודם לכל צרמה לי אמירתך הראשונית ..."לא טעיתי אני לא גרושה וגם בטוחה שלא אהייה...".?!?!?! נשמע לי נורא חד צדדי , אולי את יודעת שלא תסכימי לו ,גם אם יבקש שוב ושוב להתגרש~ אחרים יגידו זכותה להלחם על אהבתה... שנית ,החיים שלכם מעצם התנהלותם לא קלים לזוגיות. פה חודשיים לבד ,שם שבועיים לבד וכיוב" עוד ועוד לבד... את רוצה שיהייה מאושר? שוב חד צדדי (גם אם הוא שואף בעצמו לאושר) את עושה אותך מאושרת ,כשאת מאושרת כל הסביבה מאושרת ולא כך נראים הדברים... לא ביטא רגשות...הכי קשה שאפשר מראייתי שלי ! האיש אומר שלא נמשך אלייך מעולם...אולי מגזים אולי לא בכל אופן הרגשת אחרת רק שני שליש מהזמן לפי דברייך, משו אולי "לא בסדר" אצלו ?אולי התעוורת קצת את...? משו מאוד לא בסדר פה בכלל ! נסי לראות כיוון חדש...|קשת בענן| מצטערת על כלכך הרבה שלוש הנקודות שלי ....אחרת גמני לא הייתי מפסיקה את מלאכת הכתיבה לפוסט שלך. קשה.
כיתבי והרבה ככל שתוכלי זה משחרר כלכך ~ב א מ ת !

SMARTCOOKIE

New member
תודה על תגובתך אבל

רציתי רק לתקן נקודה אחת- לא כתבתי שאני בטוחה שלא אהיה גרושה-ולא היתה כל כוונה לפגוע באף אחד-מה שכתבי היה שאני לא בטוחה אם אהיה גרושה ויש הבדל עצום בכוונה אף אחד לא יכול ואסור לאף אחד להיות בטוח שלעולם לא יתגרש- אני לא חיה בבועה או בפנטזיה של לנצח-את ה"לנצח" השארתי מזמן בסיפורי שלגיה והנסיך וכו' מצטערת אם הרגזתי אותך-אבל האמיני לי זאת לא היתה הכוונה כרגע אינני בטוחה אם מחר אהיה נשואה או גרושה פניתי לבמה שלכם היות ופה ידעתי שאמצא אנשים עם נסיון חיים שיוכל לסייע לי לראות דברים מכיוון שלא התנסיתי בו ואכן אנשים נפלאים נענו לשאלתי וסייעו לי היו דברים קשים לקריאה והיו דברים שידעתי והיו הרבה כתפיים ואמפטיה ועל זה אני מודה בכל אופן בשום אופן לא היתה לי כוונה לפגוע באף אחד אני רחוקה מהמובן מאליו ומשוחררת מאמרות כמו "לי זה לא יקרה" יום קסום

קליל 1

New member
אולי יש עוד אישה בתמונה?

החיים שלכם לפי התיאור שלך..מתנהלים בצורה מאד "נוחה" לחיים כפולים..הוא יוצא לחו"ל לחודש וחצי..כל תקופה מסויימת.. עם כל הצער וההזדהות שלי עם מה שאת עוברת..ומזדהה עם יערית ומה שכתבה כהמלצה .. אולי יש לו קשר נוסף..

deena

New member
זה מופיע בדף הראשי של תפוז

בתור פרומו לשרשור שפתחת.

למעלה