לילה טוב! לכולם מישהו ער עכשיו פה?
ח חייםלוי Member מנהל 30/5/06 #2 הלכתי לישון קצת אחרי השעה המוזרה הזאת. אני קם בבוקר ב-5 וישן באוטובוס חזרה הביתה.
מ מכורה לפיתוי שלך New member 30/5/06 #3 הייתי די ערה כל הלילה בקושי ישנתי, ועכשיו אני ב'צבא' הקלדה עיוורת בג'ון ברייס.. בחיי שאין להם מה לעשות עם הכסף.... נו טוב... לידיד שלי היו כמה התקפי חרדה בלילה גם ככה הלכנו לישון רק באיזה 1-2 בגלל תחרות של ידיד נוסף שלי(אלוף הארץ בקפוארה!)
הייתי די ערה כל הלילה בקושי ישנתי, ועכשיו אני ב'צבא' הקלדה עיוורת בג'ון ברייס.. בחיי שאין להם מה לעשות עם הכסף.... נו טוב... לידיד שלי היו כמה התקפי חרדה בלילה גם ככה הלכנו לישון רק באיזה 1-2 בגלל תחרות של ידיד נוסף שלי(אלוף הארץ בקפוארה!)
מ מכורה לפיתוי שלך New member 31/5/06 #7 קשר..? וסליחה על הבוטות זה לא שבחרתי לא לישון כל הלילה לפני יום צבא.. זה פשוט קרה.. כמו שאמרתי.. ידיד עם התקפי חרדה, ישנתי אצלו, כולי פולניה ודואגת.. לא ממש ישנתי..
קשר..? וסליחה על הבוטות זה לא שבחרתי לא לישון כל הלילה לפני יום צבא.. זה פשוט קרה.. כמו שאמרתי.. ידיד עם התקפי חרדה, ישנתי אצלו, כולי פולניה ודואגת.. לא ממש ישנתי..
ר רוני ליאון New member 1/6/06 #9 תגידו אם היא ישנה אחרי זה 7 שעות בלילה ומסודר ולילות בודדים הלכו לישון מאוחר אבל השלימו את שעות השינה אין שום בעיה
תגידו אם היא ישנה אחרי זה 7 שעות בלילה ומסודר ולילות בודדים הלכו לישון מאוחר אבל השלימו את שעות השינה אין שום בעיה
R r216 New member 1/6/06 #10 אין דבר כזה... אין דבר כזה להשלים שעות שינה באמת... מה שלא ניצלת בזמן אי אפשר לנצל ביום שאחרי ...
ר רוני ליאון New member 1/6/06 #12 נכון אבל בואי נאמר ויום אחד חזרת מאיזה מקום או משהו והלכת לישון מאוחר אז צריך להשלים את שעות השינה ולא פחות מ 7 שעות שינה
נכון אבל בואי נאמר ויום אחד חזרת מאיזה מקום או משהו והלכת לישון מאוחר אז צריך להשלים את שעות השינה ולא פחות מ 7 שעות שינה
מ מכורה לפיתוי שלך New member 1/6/06 #11 מקרה חד פעמי של חסך שינה לא מהווה בעיה. חסך שינה מהווה בעיה במקרה שזה נמשך לאורך זמן.. ואז זה באמת משפיע על התיפקוד של הבנאדם, כי הגוף מ-אוד עייף במקרה של חוסר שינה חד פעמי הגוף עוד יכול להתמודד.
מקרה חד פעמי של חסך שינה לא מהווה בעיה. חסך שינה מהווה בעיה במקרה שזה נמשך לאורך זמן.. ואז זה באמת משפיע על התיפקוד של הבנאדם, כי הגוף מ-אוד עייף במקרה של חוסר שינה חד פעמי הגוף עוד יכול להתמודד.