לילה טוב

DO4LIFE1

New member
לילה טוב

במקום סתם לדבר, אני מעוניין להכיר נשים חסרות מעצורים חמות ותאוות חושים. לשאלתכן, כן זה אני בתמונה ואשלח עוד תמונות להוכיח זאת. היש נשים שמוכנות להתמודד עם האתגר? [email protected] זה המסנגר שלי. אני ממתין.

אתה אכן נראה טוב

חבל מאוד שאני לא פנויה...(בעצם טוב לי עם מי שאני איתו..אפילו מצוין..חמסה)
בכל מקרה נעים להכיר.. ואני בטוחה שתהינה בנות שישמחו להכיר אותך. וד"א אתה ישיר מדי לא נראה שבחורה רצינית תרצה אותך רק בשביל סקס... תהנה!

אני גם שואל את עצמי את חושבת ש

מישהו אולי יודע איך יש אנשים כמוני? *כוסון שתוהה לעצמו אם זה הזמן לרפרף בריסים*

DO4LIFE1

New member
לשאלתך

אכן זה אני. מניעיי לפירסומי בפורום ישארו בידיי. איני חש שאם אני נראה כך אסור לי לחוות את תאוות החושים שקיימת בנט. רבים מזלזלים ויזלזלו ויאמרו שזה לא אני, שזה לא מובן כיצד בחור שנראה כמוני יחפש אקשן בנט, אלו ועוד רבים, קנאים עלובים.

../images/Emo99.gifיפה!! הייתי במקומך שומרת על

העור קצת יותר. האדמומיות של שיזוף מוגזם ולא מבוקר לא מושכת לדעתי...ומעידה משו לא טוב על בעליה (וגם לטווח ארוך לא עושה טוב לעור עצמו, אבל את זה אני מניחה שאתה יודע..)

חתול חם

New member
סתם לא מפרגנים ../images/Emo3.gif

בן-אדם, אני ממש לא הומו, אז לא להיבהל... אבל אתה נראה סבבה, ואני יכול להבין שזה לא קשור ויש היגיון גם לבן-אדם שנראה כמוך לרחרח בקשר לסקס בפורומים כאלו. ויש לי הרגשה שלא מעט מסוקרנות ומחפשות יצרו איתך קשר - מסרים וכו'. בהצלחה!

אז מה אתם בעצם אומרים?

שכולם פה דוחים? כולכם אומרים שזה אין מצב הוא כי הוא נראה טוב מידי (מה שאני לא חושב הוא לא דמות נאה לדעתי) אז מה אומרים? שכולם פה מכוערים ומגעלים? אז ממש לא.. אנשים פשוט לפעמים משועממים כמוני וגולשים פה ואני ממש לא חנון או מכוער.. סתם ככה לידע כללי ואני בטוח שיש פה הרבה שווים אמיתים ושוות שנכנסים לפה.

סינדי23

New member
../images/Emo13.gifסתם מתוך סקרנות....

מה מצב הפניות? היה שווה לחכות? לפי איך שזה נראה הרבה חושבות שאתה נראה טוב השאלה אם זרמו עם הרעיון שלך... אגב-בהצלחה !

למעלה