לילה טוב..

לילה טוב..

החדר באינטימי שלי.. לילה שלישי בלעדיו.. בלי המיטה שלי..בלי רכות הסדינים שלי בלי הכריות.. בלי אותו ריח שמציף אותך..איך שנכנסים לחדר..ריח של אותו קרם גוף שהתמרחתי בו בבוקר.. בלי אותה מראה תלויה על צד הקיר.. בלי אותו חלון מעל המיטה שמביא רוח קרירה.. בלי אותו רעש של ונטילטור שמדליקה אור בחדר הארונות.. בלי אותה מקלחת שלי..אותו מקום לשמפו ולסבונים למינהם.. בלי כל אותם הדבריים המוכרים לי..שבעינים עצומות יכולה לגשש ולמצוא.. בלי כל אותם הדברים והריחות שעושים את החדר האינטימי שלי.. למשהו ששיך לך.. עוד מרוץ קטן של מחר בבוקר.. והכל חוזר לשיגרה..של אינטימיות מוכרת לי.. לילה עולם..

הנער שלי..

ברגע אחד..יכול להמיס לב של אמא.. נוגע בקולו המיוחד הזה..אותו קול שמור אצלו..לשיחות כאלה לאותם רגעים של התמודדות ביום של אחרי..לשיחה של אחרי.. והוא בקולו..המיוחד הזה.. ובמילים של.."אמא טעיתי..לא כיבדתי".. יודעת.. למה כלכך אוהבת את הנער הזה.. אם אתמול כאבתי קצת.. היום אני גאה..הרבה..

אחלה

וזה בדיוק מה שמגיע לך. הא.... הילדים יכולים להמיס אותך ולכווץ אותך הכל לפי מה שהם עוברים, ואת צריכה אורך רוח וסובלנות, והכי חשוב להיות שם בדיוק כשהם צריכים אותך!!!

למעלה