לילה טוב

אשד4

New member
לילה טוב

שלום לכולם, הפורום הזה, משמעותי הרבה יותר ממה שחושבים "עוד פורום.." מסרי העידוד והרצון לעזור שאני מקבלת, פשוט מחממים את הלב ואפילו גורמים להזיל דמעה של התרגשות... עכשיו, סוף סוף הגעתי למחשב אצל אחותי בחיפה, בה אנו לנים הלילה, כדי שנוכל להיות קרובים לרמב"ם. אז סמדר ואושיקו- הפורום מדהים. קראתי את ההודעות. התמונות מקורס הצניחה מרהיבות. עציון, מקווה שהתאוששת מהניקיונות... היום הבן, סוף סוף, מרגיש קצת יותר טוב. כעת, לאור הבדיקות השונות והמורכבות (היום עשו לו משהו עם סיב אופטי..) הולכים לכיוון הזיהומי, העלו אפילו חשד למחלת הנשיקה ויבדקו זאת ביום ראשון. בין כה וכה אין מה לעשות. עדיין מקבל אנטיביוטיקה בעירוי, כדי לכסות על כל מקרה. מה שמדהים אותי הוא ה"קירקורים" של חיילות ר"מ2 החביבות. כל הזמן דואגות, באות לשאול, מספקות מידע, עיתונים וכל הזמן מזכירות ש"אם אתם צריכים עזרה אז רק תפנו..." ובאמת, הועבר אתמול לחדר אחרי שהיה שמסדרון (הוא שאל- מה אני הזקנה מנהריה?) מיד הודעתי לר"מ2 ותוך כמה דקות חובר לטלויזיה. קיבלנו חוברת שלמה על חובות וזכויות. שיגמר הכל והוטא יבריא, אכתוב כאן כמה דברים חשובים שאני לא ידעתי, וכדאי שכולם ידעו. צר לי, שרק שמגיעים לאשפוז, המערכת הרפואית הצהלית נחמדה כל כך אדיבה ואפילו יעילה. יש לכם הסבר? חברים יקרים, שבת קסומה לכם. אשד

שויו

New member
שרק יהיה בריא הילד וירגיש טוב

ושכמובן ימצאו את הגורם. לפחות עכשיו מפנקים אותו קצת מהצבא אחרי עוגמת הנפש שהיתה קודם. מחזיקים אצבעות להחלמתו המהירה. שבת שלום לכולכם

תודה לאל שאתם כבר בידיים טובות ומטפ

לים בכם כמו שצריך. נקווה שיעלו מהר על הבעיה ושיחלים מהר. הרבה בריאות! מזל שאת עכשיו בחופשה ולא צריכה להיות בדילמה האם להישאר איתו או ללכת לעבודה. אז שיהיה לכם כל טוב.

מאקי

New member
ואני אכתוב שמשמח לשמוע... למרות

שעצוב שהוא חולה מלכתחילה ומעציב הסיטואציה הקפקאית שעבר.. ואת לבטח יודעת שאנטיביוטיקה זה קבוצה ענקית וסוגיה רבים.. כך שלומר נתנו לו וכו זה אולי יפה.. אבל לא יעיל. מילא העיקר שזה מאחוריכם.. ויאבחנו במהרה. שמחה שיש לך אחות בחיפה לשהות.. זה מקל על הדרך. שבת שלום והחלמה מהירה מאקיץ

nuky1

New member
שיחלים במהרה. ומנסיון שלי אין כמו

רמב"ם למציאת המחלות. העיקר שתצאו מזה

רונית58

New member
אשד , רק שנשמע בשורות טובות !

אנו כאן שומרים לך על כל ה"בתים"... ד"ש לבן מה-
שלי - הוא דאג להעביר לחברים.

סמדר בנ

New member
רפואה שלמה ../images/Emo193.gif

מקווה שיאתרו במהרה את מקור המחלה. אם זה ויראלי, האנטיביוטיקה מן הסתם מיותרת.

יופי שהילד בידיים טובות../images/Emo140.gif

וכעת נצפה יחד איתכם להחלמתו. כל טוב ושבת שלום, ותמשיכי לעדכן.

י רדן

New member
../images/Emo24.gifהחלמה מהירה לבן../images/Emo24.gif

אשד,מצטרפת לכל הברכות והאיחולים שברכו אתכם.. גם אני מקווה שימצאו את מקור הבעיה והיא תפתר במהרה.. שירגיש טוב ושתהיה לכם שבת שקטה ונעימה.

paulika

New member
אשד יקירתי, לפחות כבר מטופל כמו

שצריך. טוב שיש לכם שם משפחה לשהות ולתמוך. שולחת לך מכאן המון חום וכח ואיחולים להבראתו.

אשד4

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

צהריים טובים לכלם, סוף סוף הבוקר אין חום... כבר טוב. עם זאת, לאור הבדיקות מחר הוא מועבר לטיפולם של הפנימאים...(שם לפחות בתי מכירה את הרופאים. ויטמין K(קשרים...) הויטמין החשוב ביותר ומקבוצת ויטמין P. חשוב במערכת הרפואה לפחות כמו במערכת הצבאית. מזג האוויר משגע, שאפנו אנרגיות וכוחות מתצפית הבאהיים, הולכים קצת לנוח וחוזרים לבן... תהנו מכל רגע אביב הגיע פסח בא... המשך יום נעים לכולם אשד

אימשל2

New member
הרבה בריאות

מקווה שיהיה כבר אבחון חד משמעי, זה יקל על ההתמודדות. אי ודאות היא המשהו שהכי קשה להתמודד איתו (לי לפחות). גם אנחנו נתקלנו ביחס הנפלא של ר"מ2. כזכור, אחרי שנאלצנו להאבק בצבא כדי שיאשר את הנתוח הכ"כ חיוני של השריונר. טוב לפחות שאת השהות בבית חולים הם מנעימים. גם מש"קית נפגעים של החיל אמורה לבקר אותו. הקשר איתה חשוב מאד להמשך הדרך. ניתן להעזר בה רבות אל מול אטימות המערכת. הן בפרוש "בצד שלנו" בהתמודדות עם ההשלכות השונות של תקופת ההחלמה. שתהיה רפואה שלמה ורק בשורות טובות.

אשד, שוב החלמה מהירה לבן

ועוד דבר אחד חשוב מאד: לא לשכוח לתעד! לאסוף ולצלם כל חוות דעת רפואית, כל בדיקה, כל אישור, כל הזמנה לביקורת - הכללל... חשוב מאד מאד מאד.... מקווה שהוא כבר מחלים ואתם יותר רגועים. חקשמייח גם לכם, היכן שתחגגו.

למעלה