לילה טוב...

daboor

New member
לילה טוב...

פרשתי לדוקים...... איך אני אוהבת להציף! חחחחח תענוג! יאללה לילה טוב לעצמי, ובוקר טוב למי שרואה את זה על הבוקר.. בטח כשאני אקום (5 בצהריים בערך...) אני כבר לא יהיה ברשימת החברים... כמו שאומרים 15 דקות של תהילה תרתי משמע... לא יותר! ביי רועי פורום פיצפוצי! אתה תנהל אותו טוב... אני אקפוץ לבקר!

תודה ולילה טוב...ובוקר טוב לכל

הישנונים שישנו כבר ב1-8 מחר צריך להתעורר ב7!!!!!!!!!!!!!! (ענת המטורפת מעירה אותי כל יום ב7 בבוקר!!!)

daboor

New member
שאלה לנוני...

נטשת את פורום על בנים ועל בנות?!?!?! מקווה שלא... גם ככה מוכשרת וחמודה כמוני חסרה להם.. וגם את?! יותר מדי.... סתאאאאאאאאאם עלק חחמודה ומוכשרת... האיי קיו שלי דומה לשל אגוז... במשפט אחד א-כ-ז-ב-ההההה נ.ב-מופשת מחלומות בהקיציס.... ואם כבר מדברים על חלומות אז לילה טוב לכולם!

אכן כן עזבתי!

בעעעע גועל רפש של פורום הוא מפוצץ מידי היום מדברים שם על הכל ממש הכל מאלף ועד תף את רואה שם יאמבה של סתם הודעות וסתם הצפות הודעה לא מחזיקה שם מעמד יותר מכמה שעות! יש שם פול אנשים אני מרגישה שאני לא מכירה אפחד!! לכן באתי לפה....כאן יש פחות אנשים יותר רגוע הודעות כאן מחזיקות מעמד יותר מכמה שעות.....(לפחות יום).....חחחח וגם אני בראש רשימת חברי הפורום חחחחח

daboor

New member
אה?????

רק עכשיו את מרגישה שאת לא מכירה אף אחד?! אני בהרגשה הזאת כבר מלפני חצי שנה.... וזה שאת בראש הרשימה הולך להשתנות בובה..... אהמ אהמ!

למעלה