לילה טוב :)

טל851

New member
לילה טוב :)

יש לי שאלה, קראתי שהנשמה בוחרת באיזה גוף להוולד כדי ללמוד שיעורים שלא למדה בגלגול הקודם. האם זה אומר שהכל כתוב משמים?ואם כן אז לא יהיה אפשר לשנות את המציאות?

רותי 11

New member
טל יקרה - נכון שהבחירות

נעשות מראש, ויש דברים שאי אפשר לשנות כמו הורים, תאריך לידה כמובן והייתי מוסיפה מין אבל גם את זה למדו לשנות
את מכירה את המשפט "הכל כתוב והרשות נתונה?" על זה מדברים, שאפשר לשנות כמעט הכל, אבל יש דבר אחד שהרב אנשים לא מודעים לו אפשר לשנות את זה בתחומים שיתאימו לתכנית הנשמתית, לנשמה לא משנה הרבה פעמים הדרך שהדברים נעשים העיקר שלמדנו אותם ואנחנו יכולים להמשיך הלאה, נכון שיש מצבים שגם הדרך חשובה. בעקרון אנחנו חיים בבחירה חופשית, אבל יש לה מגבלות קטנות הבגדול אנחנו יכולים לבחור מה שאנחנו רוצים לעשות, לא תמיד זה תואם את מה שהנשמה חתמה עליו ואז מגיעים בעצם הרבה פעמים קשיים ותקיעויות, כי אנחנו לא יודעים לקרוא את הדרך אבל שזה לא ילחיץ אותך כי לפני שהנשמה יורדת יש לה מספר אופציות ומספר מסלולים שהיא בוחרת לעשות ואם זה משרת את אחד מהם הרווח הוא כולו שלך ושלה.

טל851

New member
אם הבנתי נכון

אם אני רוצה לעשות משהו שנשמה לא חתמה עליו אז בעצם אני נתקלת בקשיים וזה בעצם סימן משמיים שאני לא צריכה לעשות את הדבר הזה האם הבנתי נכון? ואם זה נכון אז בעצם באמת אי אפשר לשנות את המציאות כי כל דבר שנרצה לעשות והוא משהו שהנשמה לא חתמה עליו אז נתקל בקשיים.... עכשיו אני הרבה יותר מבולבלת

רותי 11

New member
בגדול הבנת נכון - אבל זה לא מדוייק

כמו שציינתי הבחירה החופשית היא יותר אמנם של הנשמה אבל אנחנו לא תמיד חייבים להסכים עם זה, אבל כמו שציינתי יש לנו הרבה אפשרויות ופוטנציאלים ככה שאנחנו לא ממש מוגבלים ואם נעשה משהו שלא היה ברשימה ובכל זאת הנשמה למדה ממנו אז זה סה"כ רווח אישי שלנו ושל הנשמה, אזה זה לא ממש שחור ולבן.

טל851

New member
אוקיי נראה לי שהבנתי :)

תודה רבה ושיהיה גמר חתימה טובה וצום קל

למעלה