לילה טוב

kill bill 7

New member
לילה טוב

אני גרוש מספר חודשים. לאחר תקופת מה של דיכאון אני מתחיל לטפס במעלה הסולם. להפתעתי אני רואה בפורומים השונים העוסקים בגרושין שיש כאלה שדיכאון זו דרך החיים שלהם לאחר הגרושין. בחרתי לכתוב את הדברים בפורום הזה כי נראה לי שכאן יש זרימה כלשהי והכבדות והדיכאון לפחות אצל הרוב כאן נשארו מאחור. תאמינו לי כולם שלפחות אתם ביחד בארץ. להיות גרוש בחו"ל ללא חברים של ממש וגם כשהמשפחה אי שם מאחור הרבה יותר קשה. לפני שתשאלו למה אני לא חוזר העניין קשור בילדים-אם אעזוב כעת לא אוכל לחזור בעתיד הקרוב למדינה בה אני חי ולא אוכל לראות את ילדיי. ברוכים הבאים לכם וברוך הבא לי.

Bubble Girl 27

New member
בוקר טוב ביל

ברוך הבא... באמת קשה להיות גרוש במדינה זרה בלי חברים ומשפחה מסביב... אמממ אולי נוכל להקל קצת על תחושת הלבד... בקשר לדיכאון אנחנו משתדלים להשאיר את הבאסה באמת ביום של הגט ולראות קדימה (רובנו) מה שבטוח שלכולם יש רגעי חולשה ועצב וזה בסדר אנחנו פה גם ברגעים האלו להרים לעודד ולהצחיק קצת כדי להקל. יאללה כנס פניתי מקום... מקסימום נתחיל לצאת למפגשים עם לפטופ ומצלמת אינטרנט

ברוך הבא! אחלה ניק!

טוב שבאת... תישאר.תמיד תמצא כאן מישהו..כמעט בכל שעות היממה. מוכרחים להיות שמח! אנחנו כאן - כל הזמן - בכל מצב רוח ובכל מזג אוייר. שיהיה לך יום טוב...ותחשוב חיובי!

Bubble Girl 27

New member
למה את מטעה?

בין 5.30 בבוקר ל 1.30 לפנות בוקר יש פה תנועה... בשאר הזמן אנשים עסוקים פה
ציצים ציצים...

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

תישאר איתנו בוירטואליה ותראה שגם מרחוק נעשה לך שמח...

kill bill 7

New member
לא ממש מסכים שבוירטואליה הכי טוב

אין כמו חברים אמיתיים. אחד הדברים שהכי חסרים בכל מצב בחו"ל זו החברה כמו שיש בארץ. עכשיו אני מרגיש את זה עוד יותר. תודה על קבלת הפנים. נשאה לי שאתמקם לפחות לתקופה הקרובה.

3 שרונית

New member
אבל אתה שם ואנחנו פה

מה שאומר שאין לך הרבה ברירות כרגע. ומה שיש זה מה שהכי טוב.....לא נותר לך אלא להסכים איתי הכי טוב וירטואלי :)

למעלה