לילה טוב! המליצו עליכם. אז באתי! (קרדיט ליפה באדום2) קבלו אותי יפההההההה
ס סיאMית New member 9/1/08 #1 לילה טוב! המליצו עליכם. אז באתי! (קרדיט ליפה באדום2) קבלו אותי יפההההההה
ק קושקושית מתולתלת New member 9/1/08 #2 נקבל אותך בברכה שהחיינו והגיענו ליום הזה איפה היית כל הזמן הזה?
ס סיאMית New member 9/1/08 #5 היי! מה שלומכם? איזה מוזר שפתאום פה אני `שחורה`. במגזין אהבה ששם אני תמיד, אני על תקן `אדומה` כבר מלא זמן.. חח חיפושית ניהייתי. אז מה איתכם?? מה מיוחד בפורום הזה? ספרו לי.
היי! מה שלומכם? איזה מוזר שפתאום פה אני `שחורה`. במגזין אהבה ששם אני תמיד, אני על תקן `אדומה` כבר מלא זמן.. חח חיפושית ניהייתי. אז מה איתכם?? מה מיוחד בפורום הזה? ספרו לי.
י יפה באדום2 New member 9/1/08 #7 קודם כל האנשים.... שנית,מתכתבים כאן כל היום,גם בלילה...על כל נושא הסתדרו לך המסרים?
ס סיאMית New member 10/1/08 #12 זהו ש.. אני לא הרבה באינטרנט, ואם אני כבר כן יהיה אז מבטיחה להיכנס. יש לי לחצים בחזה חח ובלימודים. בקיצ... אתם חמודים.
זהו ש.. אני לא הרבה באינטרנט, ואם אני כבר כן יהיה אז מבטיחה להיכנס. יש לי לחצים בחזה חח ובלימודים. בקיצ... אתם חמודים.
ש ש חף New member 9/1/08 #4 ../images/Emo212.gif <גם יפה וגם אופה > ברוכה הבאה, במידה ואת מתמכרת אלינו את יכולה לעבור לכתוב בפורום "התמכרויות"
../images/Emo212.gif <גם יפה וגם אופה > ברוכה הבאה, במידה ואת מתמכרת אלינו את יכולה לעבור לכתוב בפורום "התמכרויות"
ס סיאMית New member 9/1/08 #6 חחחחחח אהבתי. יש רק דבר אחד בעולם שאני מכורה אליו, וזה לחבר שלי. השאר.. מקבלת בכיף. מקווווווה להנוווות פה.
חחחחחח אהבתי. יש רק דבר אחד בעולם שאני מכורה אליו, וזה לחבר שלי. השאר.. מקבלת בכיף. מקווווווה להנוווות פה.