לילה טוב מישו בבית?
ע ע פ ר ל ה New member 30/11/07 #3 בוקר טוב../images/Emo13.gif הקרירות חזרה...ואני מחממת ידיים עם ספל אחחח איזה כייף... סופ'ש הגיע... העצמות שלי ינוחו כהוגן... ואולי אסיים לקרוא את הספר...?! בוקר נעים לכולם
בוקר טוב../images/Emo13.gif הקרירות חזרה...ואני מחממת ידיים עם ספל אחחח איזה כייף... סופ'ש הגיע... העצמות שלי ינוחו כהוגן... ואולי אסיים לקרוא את הספר...?! בוקר נעים לכולם
ע ע פ ר ל ה New member 30/11/07 #11 ../images/Emo13.gif עומד לי... מגרנות הא? זה סימן... או שקראת,או שסיפרו לך. מיגרנות...איזו בת מתעללת... את "שוקולד" קראת? או שמעת עליו? של אותה סופרת. קניתי אותו והשאלתי עוד לפני שקראתי... מאז כבר עברה שנה... לא משאילה יותר!!!
../images/Emo13.gif עומד לי... מגרנות הא? זה סימן... או שקראת,או שסיפרו לך. מיגרנות...איזו בת מתעללת... את "שוקולד" קראת? או שמעת עליו? של אותה סופרת. קניתי אותו והשאלתי עוד לפני שקראתי... מאז כבר עברה שנה... לא משאילה יותר!!!
ע עומד לי בצד New member 30/11/07 #15 טרם הספיקותי קראתי עליו, טרם קראתי אותו, ממליצה? שוקולד לא קראתי, ואם עברה שנה ולא החזירו, לא הגיע הזמן לבקש...?
טרם הספיקותי קראתי עליו, טרם קראתי אותו, ממליצה? שוקולד לא קראתי, ואם עברה שנה ולא החזירו, לא הגיע הזמן לבקש...?
ע ע פ ר ל ה New member 30/11/07 #16 ספר נחמד,לא יותר מזה. ותלוי גם איזה סגנון כתיבה אתה אוהב... והגיע הזמן שאבקש את רכושי בחזרה. שבת שלום
ספר נחמד,לא יותר מזה. ותלוי גם איזה סגנון כתיבה אתה אוהב... והגיע הזמן שאבקש את רכושי בחזרה. שבת שלום
מ מותק בניחוח שפיות New member 30/11/07 #7 בוקר... אני... צכה מנוחה לטחול. בכתב האמנה הפולני,שאני חתומה עליו,כתוב ש...המנוחה תגיע לי רק בקבר. מי שלא חתום כמוני...יכול להלוות קצת כבר עכשיו? כן...בוקר טוב...שיהיה.
בוקר... אני... צכה מנוחה לטחול. בכתב האמנה הפולני,שאני חתומה עליו,כתוב ש...המנוחה תגיע לי רק בקבר. מי שלא חתום כמוני...יכול להלוות קצת כבר עכשיו? כן...בוקר טוב...שיהיה.
מ מבט אל האופק New member 30/11/07 #17 לטחול דפ'קא? יכולה להשאיל לך מנוחה ללאב love מנוחה של ממש...ד'ה לאקס, יש?
מ מותק בניחוח שפיות New member 1/12/07 #18 לא../images/Emo70.gif לא סובלת ים... גם לא לאקס. יוחזר הכמון לאלתר
מ מבט אל האופק New member 1/12/07 #19 אז מה את הולכת להכין לי? לא חייב שיהיו דגים...תתפרעי. כלומר גם לא חייב "מבולבלת",את יודעת
מ מותק בניחוח שפיות New member 1/12/07 #20 כומו שכבר הזברתי... במחלקת היירוט ש'לך... טחול...כבד...כליות...ערמונית... טריים על הסכין... רק תדיגי...אני יוצאת להשיג לך
כומו שכבר הזברתי... במחלקת היירוט ש'לך... טחול...כבד...כליות...ערמונית... טריים על הסכין... רק תדיגי...אני יוצאת להשיג לך
מ מותק בניחוח שפיות New member 1/12/07 #22 הוווווווווווווווווווו... למילות האלו... שניםםםםםםםםםםםםםםם...אני מיחכת...שניםםםםםםםםם בואי בובה...הפתעה של הלייף תקבלי
הוווווווווווווווווווו... למילות האלו... שניםםםםםםםםםםםםםםם...אני מיחכת...שניםםםםםםםםם בואי בובה...הפתעה של הלייף תקבלי
מ מותק בניחוח שפיות New member 1/12/07 #24 חולת... על המלכודיות הממוקשות האלו בואי נשמה שלי...תתקרבי לפתח ההפתעה שלי..אני מיחכת לך בכיליון שחלות
חולת... על המלכודיות הממוקשות האלו בואי נשמה שלי...תתקרבי לפתח ההפתעה שלי..אני מיחכת לך בכיליון שחלות
מ מותק בניחוח שפיות New member 1/12/07 #26 תתחילי... בכניסה לקרקעית... משם כבר יראו לך ת'דרך לחדר המתפללים בצוּתא... הרבה תפילות יהיו לך שם למבחר...תרגישי חופשיה להתלות על כל אחת מהן
תתחילי... בכניסה לקרקעית... משם כבר יראו לך ת'דרך לחדר המתפללים בצוּתא... הרבה תפילות יהיו לך שם למבחר...תרגישי חופשיה להתלות על כל אחת מהן