לילה טוב :]

לילה טוב :]

חזרתי עכשיו מכיכר רבין הייתי בהפגנה של המורים! היה מממש ממש כייף !!! היינו ממש מלא ילדיםם מהכתה שלי מהשכבה ומהבצפר הקודם ומורות שלימדו אותי ומלמדות עכשיו היו 10 אוטובוסים שהעירייה הביאה להפגנה והם היו מפוצצים. בהתחלה הלכנו אני ועוד כמה ילדים לשינקין ואכלנו פיצה עעגבניהה ואז חזרנו להפגנה חחח. היה תורל שירותים בארומה של שעה!!!! הופיעו עברי לידר,עידן יניב,כנסיית השכל,היהודים,מוקי,פבלו רוזנברג קרןפלס ועוד כמה והם היו מעולים!!! ולא הפסקתי לצחוק שם לרגע!! ואמרו לנו שנמאים בכיכר 100,000 איש ובאמת היה פול
אז שיהיה לילה טוב:)

לילה טוב לכולם.. :)

גם אני הייתי בכיכר באמת היו המון אנשים לא היה אפשר לזוז אבל בכל זאת היה כייףף...

ג ב ש ו ש

New member
לילה טובבב../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif

זהו..אני מתחיל את השבוע האחרון בתור אזרח רגיל,לפני הצבא :| היה סופ"ש נחמד מאוד,מלא בבילויים וכייף.. מי שהיה בכיכר הערב,מקווה שכל זה יעזור.. לילה טוב ושבוע נהדר

באמת נקווה שיעזור!

אם מישו מהאוצר או משרד החינוך היה 100 אחוז היה מסכים לתנאים שלהם !חחח עשו שטיפת מוח כל שניה "אין עתיד בלי יחינוך!" "שכר מורים כפליים!כיתות לחלק לשתיים!" חח. אבל העיקר שתגמר השביתה הזזאת כבר - למרות שאני נהנה חחח).

Barefoott

New member
שמחה שנהנית :]

ומה לעזאזל אכפת לנו מה היה התור לשירותים בארומה?! D: בוקר טוב ויום טובב..

ג ב ש ו ש

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

קמתי קצת מוקדם מהרגיל חח.. עשיתי לאחותי פן כי בערב יש לנו אירוע,לא יודע עדין אם בא לי ללכת:S יותר מאוחר הולך לכמה סידורים וקניות.. שיהיה יומטוב ושבוע מהנה

למעלה