לילה טוב .

Barefoott

New member
לילה טוב .

קודם אני וליט קנינו את המתנה, מקווה שתשלחו כסף מי שעוד לא שלח,בבקשה ! לילה טוב לכולם שיהיה יום טוב מחר .
שלחו כסססססף [:

ג ב ש ו ש

New member
ערב/לילה נהדר../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif

אחרי יומיים של כייף חוזרים לשיגרה
היה הכי כייף בעולם בנתניה
ואתמול הייתי בזאפה בהופעות של אביב גפן,מירי מסיקה,אהוד ומאיר בנאי... חבר'ה,אני ליטל וספיר כבר סיימנו עם המתנה אבל כסף לא הגיע לליטל
גם אלה ששלחו לא הגיע הכסף שלהם,תבררו,תבדקו ומהר כי זה לא נעים ממש שרק אנחנו נדאג לכל המתנה... לילה טוב

lital1993

New member
ערב טוב../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

חבר'ה המתנה מוכנה =] בכל אופן כספים לא הגיעו אלי.. לילה טוב

לילה טוב../images/Emo199.gif../images/Emo66.gif

וואי מחר יש לי יום עמוס אני לא יהיה פה בכלל!! וואי איך הכסף עדין לא הגיע איזה מוזר
מחר אני מקווה לעבור בדואר ושלאול מה עם המעטפה.... לילה טוב

לילה טוב ../images/Emo29.gif

בבוקר אני ארד לדואר לבדוק מה קרה עם הכסף.. גבי, ליטל וספיר, העניין של הכסף מדאיג את כולם, אנחנו שמנו כסף וזה אמור להגיע אליכם, זה מדאיג אותנו [לפחות אותי] לא פחות מאשר אתכם.. אני מקווה שזה יסודר במהרה.. מחר אני לומדת שעתים בסוף היום.. יש בעיה עם המטפלת של אחותי.. בקיצור, יום מנחוס מחר :S לילה טוב לכולם

Barefoott

New member
אותי זה יותר מדאיג

הוצאתי איזה 70 שקל מהכיס שלי וזה לא נחמד אם כלום לא יגיע אבל עדיין יהיה כתוב "מפורום תפוז" ואפחד לא שילם על זה. לא משנה,לא אמרתי שזה אשמתך,אמרתי רק ללכת לבדוק .

אני מעצמי שלחתי 50 שקל,

וזה אמור לכסות את רוב הכסף שהצאת, אני לא רבה על כלום, פשוט אתם כותבים כאילו שלנו זה לא אכפת, אז כן, גם לנו מאוד אכפת.. ואני ארד אחר הצהריים שוב לדואר, כי בבוקר כשהלכתי היה סגור.. מקווה שהכסף ששלחתי יגיע אל ליטל מהר..

lital1993

New member
ס וחלילה כועסית../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

להפך אנחנו מעריכים את העובדה ששלחתם זה לא הגיע ואין לי מושג למה... אין לנו שום סיבה לכעוס. רק לומר תודה לאלה ששלחו
זה לא שלא שלחתם ונאלצנו לשלם, שלחתם וזה לא הגיע זו לא אשמתכם =] בכל אופן בהצלחה לנו

לילה טוב..../images/Emo199.gif

חזרתי מחברות שלי הן נוסעות מחר למסע לפולין.. עבר עוד יום משעמם.. =/ מחר אני יבדוק מה קורה עם הדואר הזה... לילה טוב לכולם

למעלה