לילה טוב |: לילה טוב לכולם , חג שמח
ש שתיקה אחרונה New member 4/10/07 #2 ../images/Emo60.gifלילה טוב../images/Emo13.gif עוד שעתיים יום הולדת P:
ג ג ב ש ו ש New member 4/10/07 #5 לילה טובבב../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif ערב חג שני היה סבבה לגמרי..הפעם לשם שינוי אנחנו אירחנו בבית ולא התארחנו יותר מדי אנשים אבל בכל זאת היה נחמד.. אחכ' יצאתי עם חברים..שתינו טו מאצ' אבל לא נורא עבר חחח.. שיהיה לילה טובבבבבב..
לילה טובבב../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif ערב חג שני היה סבבה לגמרי..הפעם לשם שינוי אנחנו אירחנו בבית ולא התארחנו יותר מדי אנשים אבל בכל זאת היה נחמד.. אחכ' יצאתי עם חברים..שתינו טו מאצ' אבל לא נורא עבר חחח.. שיהיה לילה טובבבבבב..
L lital1993 New member 4/10/07 #9 ../images/Emo201.gif לא נורא בובי... ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif אני מבטיחה לך שזה יעבור.. אל תיכנס לדיכי! ואל תהיה עצוב!
../images/Emo201.gif לא נורא בובי... ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif אני מבטיחה לך שזה יעבור.. אל תיכנס לדיכי! ואל תהיה עצוב!
B Be Nice Or Leave New member 4/10/07 #26 כן אם משו קורה סימן שהוא באמת צריך לקרות../images/Emo13.gif תודה ונעלמת! מתי נפגשים? שנים לא ראינו אותך !
כן אם משו קורה סימן שהוא באמת צריך לקרות../images/Emo13.gif תודה ונעלמת! מתי נפגשים? שנים לא ראינו אותך !
L lital1993 New member 4/10/07 #30 חח נכון =] בע"ה נמצא לנו כבר יום../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif
ג ג ב ש ו ש New member 4/10/07 #13 נראה לי שזה חודש פרידות../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif אבל לא נורא...הכל יעבור תאמין לי. תדע שכל דבר שקורה,קורה לטובה
נראה לי שזה חודש פרידות../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif אבל לא נורא...הכל יעבור תאמין לי. תדע שכל דבר שקורה,קורה לטובה
B Barefoott New member 4/10/07 #14 למה אתה לא מעדכן אותי?../images/Emo11.gif יהיה בסדר../images/Emo24.gif