לילה טוב טוב שכל היום לא כתבו פה כלום \: לילה טוב .
ש שירוש חולה על אגמי New member 30/9/07 #2 שלום גם לך חמודה.. לא ראיתי אותך המון המון זמןןן... חחח בסוף תיהיו כמו הפורום הזמני של אגם.. חחחחחחחח סתתםם לא מגיע לכםם : ) דברי עימי חמודהה כנסי כנסי למסןן.. לילה טוב (=
שלום גם לך חמודה.. לא ראיתי אותך המון המון זמןןן... חחח בסוף תיהיו כמו הפורום הזמני של אגם.. חחחחחחחח סתתםם לא מגיע לכםם : ) דברי עימי חמודהה כנסי כנסי למסןן.. לילה טוב (=
B Barefoott New member 30/9/07 #3 חח באמת מלא זמן .. אני במסןןןן .... אנחנו כבר איזה חודשיים כמו הפורום הזמני של אגם .. וזה יישאר ככה עוד הרבה ניראלי
חח באמת מלא זמן .. אני במסןןןן .... אנחנו כבר איזה חודשיים כמו הפורום הזמני של אגם .. וזה יישאר ככה עוד הרבה ניראלי
ג ג ב ש ו ש New member 1/10/07 #4 לילה טוב לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif יום מעייף..עבודה וכאלה מחר בעז"ה אני נוסע לאשדוד,כמה בדיקות לפני הצבא... בקשר לפורום,אני אדאג להעיר אותו בצורה רצינית בקרוב..ואתם כמובן תעזרו לי
לילה טוב לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif יום מעייף..עבודה וכאלה מחר בעז"ה אני נוסע לאשדוד,כמה בדיקות לפני הצבא... בקשר לפורום,אני אדאג להעיר אותו בצורה רצינית בקרוב..ואתם כמובן תעזרו לי
B Be Nice Or Leave New member 1/10/07 #5 לילה טוב הייתי בלונה פארקק איזה קטעים היה חחחחחחחח עשינו טופ ספיד 3 פםעמיםברצףף חחחצעקנו להוא שאנחנו לא יורדיםם שיעשה לו עוד הפעם והאהבל הקשיב חחח אחריזה הלכנו למסעדה . שיהיה לילהטוב
לילה טוב הייתי בלונה פארקק איזה קטעים היה חחחחחחחח עשינו טופ ספיד 3 פםעמיםברצףף חחחצעקנו להוא שאנחנו לא יורדיםם שיעשה לו עוד הפעם והאהבל הקשיב חחח אחריזה הלכנו למסעדה . שיהיה לילהטוב
M Mai angel המקורית New member 1/10/07 #7 בוקר טוב../images/Emo199.gif../images/Emo66.gif מתה מעייפות
ג ג ב ש ו ש New member 1/10/07 #8 בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif עוד מעט נוסע לאשדוד..כמה בדיקות אחרונות שיהיה יומטובבב..
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif עוד מעט נוסע לאשדוד..כמה בדיקות אחרונות שיהיה יומטובבב..