לילה טוב!

לילה טוב!

יש לי בעיה קצת מעצבנת! אני אפעם לא מצליחה לגמור כשאני למעלה, זה דיי מבאס את הפרטנר ואותי. הסיבה זה כי חסר החיכוך בדגדגן, יש פטנט?

שגיתא

New member
2-3 פטנטים שאני מכירה ../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

1) חיכוך ידני שאת או הפרטנר שלך עושים יופי של גירוי גם ויזואלית וגם חושי
2) עם תרכבי עליו עם הפנים אליו כמו על אוכף ולא תרכני מעליו (סליחה כמו בשירותי שדה) תוכלי לשנות את הזוית וככה הדגדגן שלך יתחכך במפשעה של הפרטנר שלך כולל הדגדוג של השערות אמנם לא חיכוך ישיר כמו אצבע או לשון אבל בהחלט מרטיט
3) בדומה לחיכוך הידני ישנם ויברטורים שמותאמים לגירוי רק של הדגדגן או של מקומות צרי ועל כן ברובם לא עבים ואפשר למקם אותם בינך לגופו של המאהב שלך רטט נעים לשני הצדדים (כן ניסיתי ושאלתי
כי למרות שנעים לי מאד, אם זה מאד לא נעים למאהב שלי לרוב יוריד מהכיף) אבל 2 הפטנטים הראשונים מומלצים בחום
אני יותר אוהבת את הפתרונות הגופניים שלנו ולא של הצעצועים אני גורסת שהצעצועים צריכים להיות רק חלק נלווה לתענוג הגופני ולא כתחליף או אמצעי גירויי עיקרי בטוח ישנם עוד צעצועים, אני לא יודעת מאיפה את, אבל בשנקין בת"א, יש מרכז למיניות האדם וישמחו לתת לך רעיונות נוספים בהצלחה והנאה מרובה שגיתא

ובנוסף... טבעת רוטטת

מסיליקון עם סוללה זעירה בתוכה הגבר לובש אותה כמו קונדום , בטבעת יש בליטה שרוטטת בידיוק על הדגדגן ...

למעלה