לילה טוב
כ כוכב בשמיים New member 8/9/07 #5 בוקר טוב../images/Emo42.gif איזה חום היום לא להאמין זיגזג חבל שלא הצלחנו להיפגש אתמול.. אבל עדיין הצלחתי לראות אותך מרחוק
בוקר טוב../images/Emo42.gif איזה חום היום לא להאמין זיגזג חבל שלא הצלחנו להיפגש אתמול.. אבל עדיין הצלחתי לראות אותך מרחוק
ס ס22ית New member 8/9/07 #6 בוקרררר |מתמתחת| איפ ה- ? ראינו אתמול שעת שיא 3..נחמד ומצחיק כמו השניים הקודמים.. מנגן ושר והאור קרב שוב מתחיל לי רחוב שוב הבוקר בא, וחולף בי לילה שהיה כאב - סוף היאוש, ראשית תקווה. מנגן ושר - בועז מעודה
בוקרררר |מתמתחת| איפ ה- ? ראינו אתמול שעת שיא 3..נחמד ומצחיק כמו השניים הקודמים.. מנגן ושר והאור קרב שוב מתחיל לי רחוב שוב הבוקר בא, וחולף בי לילה שהיה כאב - סוף היאוש, ראשית תקווה. מנגן ושר - בועז מעודה
ה הילי פילי New member 8/9/07 #7 בוקר טוב ../images/Emo70.gif קמתי כבר לפני שעתיים - לא יודעת מה יש לי שאני קמה בשעות כאלה מוקדמות שיהיה יום נהדר ושקט
בוקר טוב ../images/Emo70.gif קמתי כבר לפני שעתיים - לא יודעת מה יש לי שאני קמה בשעות כאלה מוקדמות שיהיה יום נהדר ושקט
פ פרפרי אהבה New member 8/9/07 #8 בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo84.gif שונאת לקום מאוחר- קמנו היום ברבע ל-12, מרגישה שכל היום התבזבז על כלום
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo84.gif שונאת לקום מאוחר- קמנו היום ברבע ל-12, מרגישה שכל היום התבזבז על כלום