לילה טוב אחרי מספר ימים שלא הייתי פה חזרתי חחחחח מישהו פה
C Craz¥ L New member 11/10/03 #1 לילה טוב../images/Emo47.gif אחרי מספר ימים שלא הייתי פה חזרתי חחחחח מישהו פה
ט טיטול לא נקי New member 11/10/03 #3 אני../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif אבל אני הולכת לישון לילה טוב
מ מממאאמייייי New member 11/10/03 #5 "אני כאן../images/Emo79.gif.."../images/Emo8.gif../images/Emo105.gif לילה טוב
L Liloush New member 11/10/03 #8 משעמםם אני שומעת שירי "...כל צרותיי ייעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה דמעותיי אם רק תחייכי אם רק תחייכי, בצבא הכי חזק שבעולםםםם אלחם למענךך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה לעולם היי מחייכת כשאת נעצבת אני כמו לא קיים.."
משעמםם אני שומעת שירי "...כל צרותיי ייעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה דמעותיי אם רק תחייכי אם רק תחייכי, בצבא הכי חזק שבעולםםםם אלחם למענךך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה לעולם היי מחייכת כשאת נעצבת אני כמו לא קיים.."
S SofyTofy New member 11/10/03 #10 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif מה את ערה בשעה הזאת ומה אני ערה בשעה כזאת
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif מה את ערה בשעה הזאת ומה אני ערה בשעה כזאת