לילה טוב..

לילה טוב..../images/Emo29.gif

תקופה כל כך עמוסה מכל מיני בחינות... ואתמול קיבלתי טלפון מאבא... והוא סיפר לי שאישתו עוזבת את הבית... כל כך מוזר... לא מצליחה לעכל את זה.. הם נשואין כבר איזה 11 שנה והיא ליוותה אותי מגיל 9... הקשר שלנו מאוד מורכב... אבל יש בו גם צדדים טובים וחיוביים.. מה גם שאבא התקשר רק אלי בנתיים... ואף אחד מהאחים שלי עדיין לא יודע.. מוזר לי שהוא בחר להתקשר ולדבר על זה דווקא איתי... ואפילו אישתו לא יודעת שהוא דיבר איתי.. המילה היחידה שכל הזמן חוזרת על עצמה בראשי היא מוזר... מוזר שזה קורה בכלל... מוזר שאבא התקשר אלי ודיבר איתי (מה שכמעט אף פעם לא קורה..) מ ו ז ר ! צריכה לעכל את זה.... מאוד מקווה שזה יעשה להם טוב.. בסופו של דבר הכל לטובה.... לא?

שלום

האמת שאני מניחה שגם עבורך זו פרידה מסוג כלשהו, ושולחת לך כוח לקבל ולעכל זאת. העובדה שאביך בחר לשתף דווקא אותך מכולם, כנראה שיש לה סיבה וגם אם היא כרגע לא ברורה, עובדה זו יש בה כדי לומר לך משהו... חושבת שהמילה מוזר החוזרת לך בראש, מצביעה על כך שקליטת הדברים לא קלה לך.... אך כפי שאמרת, יש להסתכל על הדברים בכיוון חיובי להבינם לקבלם ולעכלם. בהצלחה בבחינות, מקווה שיהיה לך בקלות

איחוד...../images/Emo20.gif

תודה...
התכוונתי שהיה עמוס בגלל כל מיני דברים שקרו.... אני עדיין לא לומדת... (בתקווה להתחיל בשנה הבאה...) אבל תודה בכל זאת....)-]

אופס...

טעות... אבל קחי את הברכות כהקדמה למבוא.. ללימודים בשנה הבאה...
והעומס שהיה... מקווה שבינתיים קצת נרגע... שבת שלום

איחוד...../images/Emo20.gif

תודה...
התכוונתי שהיה עמוס בגלל כל מיני דברים שקרו.... אני עדיין לא לומדת... (בתקווה להתחיל בשנה הבאה...) אבל תודה בכל זאת....

MIF2004

New member
הי כנפיים

זו באמת נשמעת מן סיטואציה.. מוזרה... מצד אחד את מספרת שאשתו על אביך ליוותה אותך מגיל צעיר, מצד שני וכל כך מובן, הקשר ביניכם היה מורכב אז בוודאי שזה מוזר פתאום שהיא עוזבת. דווקא לגבי זה שאבא לך סיפר בינתיים רק לך, אני חושבת שבתוך המערבולת הזו, זה מעיד על קשר מיוחד שלו איתך, דווקא בך הוא מצא מפלט ברגע טעון כל כך, זה מעיד על כך שתדירות השיחות שלכם היא לאו דווקא המדד לעומק הקשר ביניכם. קחי את הזמן לעכל את הבשורות, ותראי לאן הדברים מתפתחים.

MIF2004...../images/Emo39.gif

זה מעיד על כך שתדירות השיחות שלכם היא לאו דווקא המדד לעומק הקשר ביניכם. בהחלט העלה חיוך... תודה...
ושבת שלום

האחת bgnh

New member
את עומדת בפני התמודדות עם עוד פרידה

וזה מה שמוזר כי אולי לא יכולת לתאר לעצמך שדבר כזה יקרה.. כי אולי זו שוב פרידה (אבל אחרת) מאמא או ממלאת מקום אמא. התגובה שלך טבעית ובעייני אינה מוזרה כלל. היא תגובה לשוק, לשינוי המשמעותי שעומד להתרחש אצלך, אצל אביך ואצל כולכם ביחד. יתכן ותמצאי עצמך עצובה מאוד בגלל הפרידה הזו דווקא ועל אף הקשר המורכב בין שתיכן. חזקי ואמצי. גם עבורך זו לא תהיה תקופה קלה. חשוב שתצפי לזה ולא תחשבי שהעצב מוזר. הוא טבעי. נעמי

היי...../images/Emo41.gif

האמת שזו לא הייתה הפתעה כל כך גדולה... תארתי לעצמי שזה יגיע... אבל זה עדיין מוזר...
וכן... זו שוב פרידה.... לא ממנה כי אני די בטוחה שנהיה בקשר אבל זה כבר לא יהיה מחייב כל כך.. האמת שאף פעם לא ראיתי בה כתחליף לאמא למרות (ואולי בגלל...) שאמא נפטרה כשהייתי ממש תינוקת ולא הכרתי אותה... לא הייתי מוכנה לקבל שום הגדרה אחרת חוץ מ"אישתו של אבא."... למרות שהיא אימצה אותי... תודה....
ושבת שלום!

לעתים קרובות

פרידות מעוררות אצלנו את זכרונם של פרידות קודמות, או של חוסרים קיימים ... התפנית עם אביך מעניינת. כשמתבגרים, מערכת היחסים יכולה לתפוס באמת כיוון חדש. ואולי זה מה שירקה גם כאן. בכל מקרה, איך המרגש בחלוף מספר ימים?

למעלה