לילה טוב לא הצלחתי להכנס היום המחשב כל הזמן נתקע ככל הנראה איזה סוס בא לבקר
י יפעת* New member 2/10/07 #1 לילה טוב ../images/Emo29.gif לא הצלחתי להכנס היום המחשב כל הזמן נתקע ככל הנראה איזה סוס בא לבקר
L liri לירי New member 2/10/07 #2 ליל מנוחה ../images/Emo29.gif וחלומות פז גם אצלי ביקרו כמה וכמה סוסים ושאר תחלואים ונמנע ממני להכנס....... יש מגיפה..... לא רק שפעת של אנשימים. עכשיו עובדים על פירמוט ואני "גונבת" כמה דקות המחשב אחר. מה שלומך? איך העבודה?
ליל מנוחה ../images/Emo29.gif וחלומות פז גם אצלי ביקרו כמה וכמה סוסים ושאר תחלואים ונמנע ממני להכנס....... יש מגיפה..... לא רק שפעת של אנשימים. עכשיו עובדים על פירמוט ואני "גונבת" כמה דקות המחשב אחר. מה שלומך? איך העבודה?
י יפעת* New member 2/10/07 #3 ../images/Emo57.gifמתחילה אחת ביום רביעי הבא ואת השניה בסוף החודש הנוכחי בכל מקרה, עוזבת מקום עבודה של כמעט שמונה שנים וזה קצת קשה וקצתעצוב אבל אני גם מחכה וגם מצפה בקשר לסוס, כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא לפרמט זה סוס עקשן במיוחד
../images/Emo57.gifמתחילה אחת ביום רביעי הבא ואת השניה בסוף החודש הנוכחי בכל מקרה, עוזבת מקום עבודה של כמעט שמונה שנים וזה קצת קשה וקצתעצוב אבל אני גם מחכה וגם מצפה בקשר לסוס, כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא לפרמט זה סוס עקשן במיוחד
L liri לירי New member 2/10/07 #4 WOWWW שיהיה על כל השינויים. סומכת עלייך יהיה בסדר ולגבי סוסים חמורים ושאר מזיקים - לא היתה ברירה והמחשב עבר פירמוט.
WOWWW שיהיה על כל השינויים. סומכת עלייך יהיה בסדר ולגבי סוסים חמורים ושאר מזיקים - לא היתה ברירה והמחשב עבר פירמוט.