לילה טוב

Damented

New member
כמה פרקים יש לילדות רעות???

הבנתי שיש קצת וזה באסה.. בחיים לא חשבתי שאני אתמכר אליה אבל תכלס זה רק בגלל בטי ומישל...

louder

New member
שלום, זה בקשר לשיר שהיה בסדרה

שבוע שעבר בסדרה שהיה יום התרמה לחיות בפאב שירי מימון עלתה לשיר איך נקרא השיר שהיא שרה מישהו יודע?

Crazy Motek

New member
../images/Emo206.gifמהררר!!!../images/Emo206.gif

אתם לא קולטיםם!! זה הכי דחוף בעולםם!! אני חייבת את התקציר של הפרק של מחרר!! בקשההה!!! נראה לי 36.. לא בטוחהה!! אבל מהרר אני בתחרותת!!

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

"שוש לוחצת על צוף להקליט עם סער ולבסוף אייזיק מצליח לשכנע אותו. "ילדות רעות" נשארות בלי כסף ומחליטות לבדוק מה מגיע להן ממנוקול. חלי מקבלת הצעה לתפקיד ברדיו. אלינור ואייזיק נפגשים לארוחה" בהצלחה בתחרות

Dead Immortal

New member
אבל שכחת את הדבר הכי חשוב../images/Emo58.gif

אלי מגלה על הקשר של מישל ובטי
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זהו..סיימתי להתחרפן

inbal83

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif

לכל אוהבי בטי ומישל, היה כתוב בתקצירים שבפרק של יום שני מישל ובטי חוזרות. :)

Dead Immortal

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!! איזה אושררררררררררררררררר
חחחח..סוף סוףף..
מעניין איך הבנות יגיבו.. זה הולך להיות מוזר

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo80.gif

אני יודעת שהבטחתי לעצמי לא לקרו ספויילרים.. אבל לא יכלתי להתאפק.. ואוי מי גש! שלטתתתתת מישל ובטי

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאוונסנס שליטהה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

למעלה