לילה טוב

Cold As Death

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

אז ראיתי ת'הורים שלי עושים פרו ורבו עכשיו... אז יש לי טראומה לכל החיים...אז? לילה טוב פורום יקר

מה טראומה?

ככה נולדת! בלי זה לא היית כאן כדי לכתוב ת'הודעה הזו! אני במקומך הייתי מנצל ת'מצב למשהו מצחיק...כמו להפיל איזה משהו בסביבה ולראות אותם קופצים...או להתקשר הביתה מהפלאפון ולהתחיל להפחיד אותם... או לזרוק עליהם עכביש מגומי...הרעיונות זורמים כמים

shiroosh999

New member
עדיין מעכלת.........

בואי נגיד ככה, ראית משהו שיש אנשים שבחיים שלהם לא יזכו לראות... אממ... ואם זה מעודד: אני בשוק טוטאלי!!!!

שלוווש

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif8-

איך תירדמי תגידי לי? וואי וואי ואיי.... אני בהלם.... חחח איזה קטע... הם לא סוגרים ת'דלת או משהו? אני פשוט בשוקקקק

Loppy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif8-

אהמממממממממממממממממממממממ............אהמממממממממממממממממממממממממממממ...................אהממממממממממממממממממממממממממממ..................אהמממממממממממממממממממממממ............אהמממממממממממממממממממממממממממממ...................אהממממממממממממממממממממממממממממ..................אהמממממממממממממממממממממממ............אהמממממממממממממממממממממממממממממ...................אהממממממממממממממממממממממממממממ..................אהמממממממממממממממממממממממ............אהמממממממממממממממממממממממממממממ...................אהממממממממממממממממממממממממממממ..................אהמממממממממממממממממממממממ............אהמממממממממממממממממממממממממממממ...................אהממממממממממממממממממממממממממממ.................. וווווווווווווווואאאאאאאאאאאוווווווווווווו..................

למעלה