לילה טוב

לילה טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

יוצאת עוד כמה רגעים לשמור על הפנסים שבשמיים ולהמתין בסבלנות שאחד או שניים גם יפלו להם לתוך הסל שהכנתי... צרכה לחדש את המלאי. לוקחת איתי שקית קטנה של עוגיות שוקולד ובקבוק מיץ צוף... אולי אפגוש בכמה אורחים בדרך...לוקחת מכחול וצבעים לצבוע את אלה שחסר להם גוונים מאחלת לכולם לילה מאושר, חלומות מתוקים ורק טוב!!!

ODED99AA

New member
אני הולך לישון עכשיו אז לילה טוב

אהווווווווווווווווווווווווווו

../images/Emo107.gif........

יש כאלה שישנים בלילה ויש כאלה שישנים בבוקר...
מקווה שיהיו לך חלומות פז עם כוכבי זוהר וקשתות בענן... שבת נפלאה ורק טוב!!!

דודו21

New member
גחלילית זוהרת...

איזה שם יפה לך מיישום מה מציצה פנימה רק בשעות הקטנות של הלילה ביום מה? נומי נומי צריך לדחוף את הפורום מעט אז קדימה.... עוד משהו מי שעיף ומעוניין לשתות ללא תשלום את יאללה

דודו21

New member
מה קורא פה?????...

גחלילית שבת ני פלאה לך אך איפה נעלמו הכותבים משום מה אני לבד כאן אפילו הבאתי לכם מכונת שתייה אך כל הבוקר והערב איש לא הזמין אני דואג מה לעשות

דודו21

New member
O.K מאחר ואין ביקוש

אני משיב ת´מכונת קפה לבעליה הקודמים ובבקשה לא לבקש שנית ת´מכונת קפה

דודוווווווווווווווווו

ברוך הבא לפורום שלנו!! מייד מגישה צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף בטעם סודי בהחלט
אנחנו פורום מיוחד.. תמיד כאן, לא תמיד כותבים.. לא דוחפים איש, מקבלים את כולם בחום... מקווה שיהיה לך נחמד אצלנו שא ברכה ורק טוב!!!

דודו21

New member
שבוע טוב לךךךךךךךך

אז נחזיר ת´מכונת קפה או שניתן עוד הזדמנות אולי יהיו קונים אני צריך להיתפרנסססססססס

דודינקההההההה../images/Emo9.gif

אממממממממ אני אוהבת עוגות כאלה אממממממ אפשר לטעום אחת,שתיים או ארבע??

דודו21

New member
יש לכולםםםםםםםם

בלילות שלי כתבתי רק אליך בלילות שלך החיוך דועך התקווה שבי הלילה כבר נואשת להתעורר מחר מבלי לדעת איך מתי סוגרים היום?

דודינקה ../images/Emo24.gif

זה טוב לכתוב ובעיקר בלילות כשהגשם מתדפק על החלון והכוכבים מחייכים במרום!! אל תאבד את התקווה... כי לפעמים היא ערמומית, עומדת בפינה.. ממתינה לראות איך וכיצד למי ומתי כמה ואיך... מקווה שמחר תקום עם שיר חדש בלב רק טוב!!!

למעלה