לילה טוב!

the lovely lady

New member
לילה טוב!../images/Emo23.gif

שלום לכולם, קפצתי לבקר פה ולהגיד לכם שלום! היום מהצהריים ועד לקראת הערב ישבתי בחדרי והכנתי את כל השיעורים שיש לי. היום בבי"ס כתבתי לי ביומן את כל מה שיש לי לעשות והחלטתי שזהו, אני לא יכולה כבר לחפף, ועשיתי את זה. אבל אני לא חרשנית!
בבי"ס הכל די בסדר, הכל כרגיל, ואחה"צ מרגישים אווירה חורפית ביותר! תוכניות חדשות (ממליצה לכם לצפות בטלנובלות החדשות!), תהים (וכמו שסבתי אומרת: שמפיין!
) ושוקויים, ספרים, שמיכות פוך והרבה גשם!!!!!!! אין כמו החורף! אני מקווה שהוא יגיע בקרוב... האמת היא שממש התגעגעתי פה לכולם... פשוט לא מצאתי את הזמן המתאים להתיישב ולכתוב לכם כמו שצריך, ולא היה לי זמן! ממש התגעגעתי פה לכולכם, ושיהיה לכם שבוע מצוין ויומקסים מחר! ספרו לי מה שלומכם! אוהבת, ליידי.

ע ו פ ר ה

New member
היי יקירה

כמה נחמד שקפצת לבקר. אני מחר מתחילה ללמוד. אני חוזרת על קורס של ריפוי בריחות - ארומתרפיה. אני שמחה לחזור למסגרת של לימודים של דברים שאני אוהבת. באהבה עופרה

the lovely lady

New member
תודה רבה עופרה!../images/Emo140.gif

שיהיה לך בהצלחה בקורס ואני מקווה שתהני! אוהבת, ליידי.

היי ליידי התגעגענו..........

איזה כייף לקרוא אותך, אני שמחה לקרוא שאצלך הכל בסדר. המשיכי כך ותהני מכל רגע בחייך.

the lovely lady

New member
תודה רחל!../images/Emo140.gif

התגעגעתי גם אליכם
אני משתדלת להנות... אבל אני חושבת שאני אהיה במיטבי רק בשנה הבאה... יומקסים!!!

zahav2007

New member
באמת שאלתי את עצמי,מה קורה איתך?

איך בלימודים? איך הציונים? אופסססססססס...שכחתי!אתם בעצם בשביתה
אז איך את מעבירה את הימים האלה? אני לא יודעת אם את מעודכנת,אבל בעלי ואני עוברים לדירה
משלנו בשעה טובה ב-1.12.07 ! ובעלי מתחיל עבודה חדשה בבנק דיסקונט! ואתמול...חגגנו 13 שנה היכרות.
באיזו מסעדה סינית/ויאנטנמית עם מחירים מפוצצים!!!אבל לא נורא,פעם ב... איזה כיף,היום קצת קריר יותר! אני גם עובדת ליד הים,אז יש רוח ים נעימה... ספרי מה קורה איתך. באהבה ויום נפלא זהב

the lovely lady

New member
לזהב../images/Emo140.gif

היי! כן, אני קוראת פה כל יום פשוט לא תמיד אני מגיבה והתעדכנתי ושיהיה לכם המון המון במזל טוב ואני מאוד שמחה בשבילך! חלומות מתגשמים! בקשר אליי, אני בסדר, החיים ממשיכים...:-\ כבר אמרת לי מס' פעמים ששכחת שאני בשביתה... אז זהו, שאמרתי לך שוב ושוב שאני לא בשביתה כי אני לא שייכת לאירגון המורים! וכמו שכתבתי בהודעה שלי: "בבי"ס הכל די בסדר..." ויש הרבה מבחנים ולחץ ואני ממש עייפה ולחוצה... אבל מתמודדים...
זהב, המון המון המון מזל טוב לך!!!!
ואני ממשיכה להתעדכן פה במה שקורה עם כולכם! אוהבת, ליידי.

zahav2007

New member
היי ליידי L ../images/Emo68.gif

סבבה,לא תמיד יוצא לכתוב,אבל לפחות מתעדכנים זה גם טוב! לגבי השביתה...תסלחי לי,זה הגיל...
שוכחים...
אני בטוחה שתתמודדי יפה עם הלחץ ותעברי כמו גדולה את המבחנים! תודה על המזל טובים
,זה באמת כיף סוף סוף להגשים משהו שחיכינו לו כל כך הרבה זמן! אבל צריך עוד קצת סבלנות... איזה כיף יום חמישי היום!!! גם מזג האויר השתנה...ואני אוהבת את זה! למרות שאני מתחילה להרגיש שאני נהיית חולה
השבת הזו,אנחנו אולי חוגגים לחברה שלי שהיתה לה יומולדת בסוף אוקטובר,בנאפיס...יאמי
טוב,שיהיה אחלה יום ואחלה סוף שבוע ונשתמע... באהבה זהב

the lovely lady

New member
זהב!../images/Emo6.gif

תודה!
ותהני בנאפיס! ומזל טוב לחברתך! ממש מרגישים אווירה חורפית... אמא שלי הכינה עכשיו מרק עוף (זוכרים? אני מאוד אוהבת מרק עוף
) והיומיים האחרונים הזכירו לי את החורף לפני שנתיים שלוש והחורפים האלו זכורים לי ממש טוב... חורף נעים לכולם, תהנו מכל רגע! החורף הוא אהוב ליבי...
שבת שלום לכולם! וגם לך זהב!!

למעלה