לילה טוב
N Natalila New member 25/12/07 #7 תודה לכולם../images/Emo24.gif מה שקרה זה שהצטננתי... כנראה יש לי את כל הסימפטומים של התקררות: נזלת, שיעולים, דקירות בחזה. רק שאין לי חום ותאמינו לי אני כבר לא יודעת מה עדיף.. נקווה לטוב..
תודה לכולם../images/Emo24.gif מה שקרה זה שהצטננתי... כנראה יש לי את כל הסימפטומים של התקררות: נזלת, שיעולים, דקירות בחזה. רק שאין לי חום ותאמינו לי אני כבר לא יודעת מה עדיף.. נקווה לטוב..
N Natalila New member 25/12/07 #9 ../images/Emo12.gif מה את עושה ערה ובקשר ללהתפשט.. אני כבר ערומה.. מה איתך
S soofgania New member 25/12/07 #10 עסוקה בכל מיני דברים../images/Emo3.gif יפה שאת כבר עירומה עכשיו תכופפי ותרימי לי ת'רוקט שנפל לי
N Natalila New member 25/12/07 #14 איך מורידים חום../images/Emo35.gif ולא בעזרת תרופות יש לי חום 37.5 ולא בא לי לשתות כדורים... אומרים שמקלחת עוזרת. זה נכון בכל מקרה.. כל תרופת סבתא תתקבל בברכה מחר חייבת לקום כמו חדשה למכללה
איך מורידים חום../images/Emo35.gif ולא בעזרת תרופות יש לי חום 37.5 ולא בא לי לשתות כדורים... אומרים שמקלחת עוזרת. זה נכון בכל מקרה.. כל תרופת סבתא תתקבל בברכה מחר חייבת לקום כמו חדשה למכללה
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 25/12/07 #15 ת'כלס.. 37.5 זה לא חום.. תשתי תה ותכנסי למיטה.. במקרים כאלה, אני לוקחת אקמול/אופטלגין וקמה כמו חדשה! תרגישי טוב בובה!
ת'כלס.. 37.5 זה לא חום.. תשתי תה ותכנסי למיטה.. במקרים כאלה, אני לוקחת אקמול/אופטלגין וקמה כמו חדשה! תרגישי טוב בובה!
ס ס22ית New member 25/12/07 #17 אצל חלק מהאנשים זה כן.. גם אני עם 37.5 מרגישה כמו בנ"א אחר עם 38.5. מקלחת פושרת מגבת קרה על המצח יום-יומיים זה מאחורייך.
אצל חלק מהאנשים זה כן.. גם אני עם 37.5 מרגישה כמו בנ"א אחר עם 38.5. מקלחת פושרת מגבת קרה על המצח יום-יומיים זה מאחורייך.