לילה טוב

לילה טוב../images/Emo13.gif

חזרתי עכשיו מדודה שלי עשינו שם מסיבת פורים קטנה עם כמה קרובי משפחה..היה נחמד
והכלחבה שלי עברה היום עיקור..מסכנה כשבאתי עם אמא שלי לקחת אותה מצהווטרינרית העיא היית מסטולה לגמרי..חעחעח היא בקושי עמדה והיא הלכה ממש מצחיק... ויש לי מן חתך כזה בצד של הבטן... נקווה שהכל יעבור טוב... ו........לאאא תאמינו!!! לא ספיר..את יכולה להירגע..אמיר לא התקשר
סיפור שהיה כך היה.. אני הולכת לתומי עם אמא שלי במרכז של השכונה איפה שכל החנויות והסופר וכל זה..ואמא שלי מחפשת את העיתון של יום שישי שבדך כלל זרוק בכל מקום אפשרי במרכז שם...בקיצור היא מצאה עיתון אחד במקרה...ומה היא קוראת שם??? שיש הרשמממממה לאודישנים לכישרון נולד בעירררר שלי והפרססס הראשון הוא להקליט סינגל מקורי שיושמעע ברדיו ויצאו לו 300 עותקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אהה וגם להופיע על הבמה עם הסינגל ביום העצמאות!!!!!!!!
חלום חיי מתגשם מול פניי ואני ממש לא ישנה
כמובן שאמא שלי מייד התקשרה למס' שהיה כתוב שם ורשמה אותי ועוד 2 אחיות שלי..זה מגיל 11 מסכנה אחותי הקטנה..היא בת 7 וחצי והיא גם רוצה..חעחעח לא נורא... עוד אינלי מושג מתיי יהיו האודישנים...הם אמורים לצלצל לאמא שלי ביום ראשון ולהגיד מתי, איפה וכל מיני כאלה.. איזהה כיפפפפלייי!!

oOosapiroOo

New member
לילהה טובבב

שחף איך ביאסת אותייי חח אבל לא ציפתי שהוא יתקשר כבר עבר איזה חודש מאז....חחחחח מקווה שתצליחי..:)

חחעחעח גמני לא ממש מצפה שהוא יתקשר..

ואם כן אני אהיה בשוק!! [אמיר...זה רמזז גדול מאוד...אתה יודע..מרימים מחייגים והופללללהה היי שחף מה נשמע שחף??? היי אמיר התינשא לי??] חעחעחח תנו לי ריטליןןן עכשיוו דחוףףףףףףףף!!
התחרפנתי!!
אמירררר
אהה ותודה ספיר..

תודה../images/Emo13.gif וגמני שמחה לשמוע..../images/Emo6.gif סתם..

אל תקחו אותי ברצינות בימים הקרובים משהו נדפק לי בשכל... אגב...אני כמעט בטוח הולכת ביום חמישי לקניון הזהב בראשל"צ לפגוש את יון=טומבוי, ליאת=חושה ויעל=בלונדי מהאי!!! זתמורת-יון תומרקין, ליאת בלו ויעל גרובגלס
הכינויים שכתבתי להם זה מהסדרה..חעחעח איזו השפעה חמורה וקשה ביותר

תיינקס../images/Emo13.gif אהה..תגידו..כדאי לי לשנות כינוי?

חשבתי אולי לשנות ל-Ooחושה וזהוoO למרות שאני מתה על הכינוי הנוכחי

כי אני לא אוהבת להתקע הרבה זמן עם אותו כינוי.

זה מתחיל לשעמם..חעחח אבל קשה לי להיפרד מהכינוי הזה..טוב אני אחליף ניראלי שבוע הבא או משו כזה..חעחעח

יש עכשיו מצעד 50 סימנים שאתה סלב והראו את

אמיר כבר 3 פעמים!!! חעחעח אבל הצלחתי לתפוס אותו רק פעם אחת כי זה עובר נורא מהר.. אמא שלי כזה אומרת הנה הוא ואני צורחת איפההה????? חעחח

למעלה