לילה טוב הלנה תעשי חיים ותבלי
א אילנה אמא של שי New member 27/7/04 #1 לילה טוב../images/Emo1.gif../images/Emo41.gif הלנה תעשי חיים ותבלי
א איש החידות New member 27/7/04 #2 לילה טוב .. הלנה, טיול מהנה ../images/Emo13.gif תהנו, תעשו כיף ואל תחשבו עלינו בכלל ... תתרכזו בטיול ..
לילה טוב .. הלנה, טיול מהנה ../images/Emo13.gif תהנו, תעשו כיף ואל תחשבו עלינו בכלל ... תתרכזו בטיול ..
P p i l p e l e t 8 5 New member 27/7/04 #3 לילה טוב לכולם../images/Emo1.gif הלנוש תהני מחר תעשי חיים ותחלמי עלינו כמו מזי, תחלמי שאנחנו איתך משתזפים על החוף.. סתםםם.. נקי את הראש, תנוחי, ותחזרי אלינו מהר עם חוויות לילה טוב
לילה טוב לכולם../images/Emo1.gif הלנוש תהני מחר תעשי חיים ותחלמי עלינו כמו מזי, תחלמי שאנחנו איתך משתזפים על החוף.. סתםםם.. נקי את הראש, תנוחי, ותחזרי אלינו מהר עם חוויות לילה טוב
א אלונה אמא של גיא New member 27/7/04 #5 הלנה, תעשו חיים../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif ואם צריך עזרה באירגון הג'קוזי את יודעת היכן למצוא אותי. תהנו מכל רגע ותכייפו לכם. אוהבת אלונה
הלנה, תעשו חיים../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif ואם צריך עזרה באירגון הג'קוזי את יודעת היכן למצוא אותי. תהנו מכל רגע ותכייפו לכם. אוהבת אלונה
M mazy New member 27/7/04 #4 לילה טוב....הלנה../images/Emo26.gif שתהייה לכם חופשה נעימה!!! נתגעגע אליך!
א אימא של אריק New member 27/7/04 #6 אני רואה שכולם פה ../images/Emo12.gif מה, אף אחד לא עובד מחר , חוץ ממני ? הלנה יקירתי, תהני בצפון !!! נתגעגע אליך קשות ! באהבה, ליז
אני רואה שכולם פה ../images/Emo12.gif מה, אף אחד לא עובד מחר , חוץ ממני ? הלנה יקירתי, תהני בצפון !!! נתגעגע אליך קשות ! באהבה, ליז