גם אני הייתי בהופעה אתמול
ואני הולך לערב של אמדוקס אבל תהיה שם הופעה של תיסלם. הסיכום שלי: כבר יותר מ 20 שנה שאני הולך להופעות של משינה והייתי בעשרות כאלה ואתמול היתה אחת הטובות והמדהימות! אולי מכיוון שלא היה צפוף והייתי שורה ראשונה ממש מטר מהם ואפשר היה לראות ולהרגיש את כל האינטרקציה בינהם על הבמה. דווקא ציפיתי להופעה עייפה ורגועה בפני קהל שהוא לא בדיוק בא לראות משינה אלא הפילו עליו אותם. בתחילת ההופעה זה אכן נראה ככה כשכולם ישבו ומשינה נראו כאילו באו לעשות טובה אבל כבר מהשיר השלישי הרחבה לפני הבמה היתה מלאה באנשים שהשתוללו למרות החום והלחות והלהקה הגיבה בהתאם כולל הקפיצה של שלומי על העמדה של איגי בהתחלה של שלג צח. אי אפשר לעמוד בפניהם.. יובל שאל את ההפקה אם אפשר להנמיך איפה את המיזוג .. (ההופעה נערכה באמפי בחוץ). הם סיפרו שבזמן שעשו בלאנס הם ניגנו שירים שהם אוהבים והחליטו לנגן אחד לנו אז הם עשו את בטי בם כשאיגי ממש השתולל על התופים בהתלהבות יותר מכל שיר אחר בהופעה.הביצוע היה מצויין איך לא. הם הוסיפו את השיר הזה בכתב יד לפלייליסט ומחקו ממנו את לא יכול לעצור את זה. אהבתי גם את זה שהם שרו את התשובה. בכלל חבל שהם לא שרים יותר שירים מהאלבום האחרון אבל זה כנראה מה שהקהל מכיר. בשיר גברת שרה השכנה יובל אילתר את הבית האחרון וכשהגיע לקטע של הנשיא של המדינה הוא הפסיק לשיר והתחיל לדבר על הנשיא שהוא נשיא נחמד שנשוי המון שנים לאותה אישה ואנשים אוהבים אותו לעומת הנשיא הקודם שהוא קצת .. ואז הוא ושלומי עשו עם הידיים תנועות של גוף של אישה. היה מצחיק בטירוף. הביצוע של רני בפריס גם היה מעניין עם הרבה אפקטים של רגאיי בגיטרה של שלומי. בסוף של אחכה לך בשדות הם ניגנו את בום פם. העיבוד של רכבת לילה היה שונה. עדיין הקצב מהיר אבל פחות קלידים של אבנר ומי שנתן את הקצב זה שלומי - אהבתי. להדרן עלה שלומי שהתחיל לשיר את דני וכל השאר הצטרפו אליו תוך כדי השיר. יובל עלה רק בסוף השיר ועשה את knockin` on heaven`s door. אין מקום אחר היה קצר ובלי אפקטים מיוחדים אבל היה מתאים כי לאף אחד כבר לא נשאר כוח. כמה אנשים צעקו להם לשיר את אנה והתאכזבו שזה לא היה. אחרי ההופעה היתה מסיבת ריקודים ואנשים רקדו בהתלהבות בגלל האנרגיות מההופעה של משינה. תפסתי כמה חבר'ה ונעמדנו מתחת לדי ג'יי והתחלנו לצעוק אנה! אבל לא היה לו.. פתאום אני רואה את יובל ומייקל עומדים בצד הרחבה כשהם מחכים לואן ונגשתי אליהם וניסיתי לדבר איתם. מייקל הסתכל עלי באדישות ויובל נבח עלי "נו מה אתה רוצה?"

אבל כשביקשתי להצטלם איתם הם מיד נענו. את שלומי תפסתי מיד אחרי ההופעה ולמרות שהוא היה לחוץ לשתות ולנוח היתה לו המון סבלנות אלי. הבן אדם מקסים מקסים מקסים! את אבנר ואיגי לא ראיתי. הפלייליסט היה מצויין ומאורגן בצורה שסחפה את ההופעה משיא לשיא: משהו קטן וטוב להתרות נעורים שלג צח ברחובות שלנו את לא כמו כולם תחזור תחזור הכוכבים דולקים על אש קטנה בטי בם אז למה לי פוליטיקה עכשיו התשובה גברת שרה השכנה רני בפריז אחכה לך בשדות רכבת לילה ובהדרן דני ואין מקום אחר אנשים מוציאים המון כסף על נסיעות להופעות בחו"ל או עומדים שעתיים בפקקים בדרך להופעות של אמנים מחו"ל בפארק רעננה כשאת הדבר הכי הכי טוב יש לנו פה ממש מתחת לאף

בפעם האלף אני אומר: איזה כיף זה להיות מעריץ של משינה!