לילה טוב לכולן

לילה טוב לכולן

הרבה עברנו כאן בימים האחרונים, סיפרנו, שיתפנו, ניזכרנו,העלנו, הוצאנו, שמרנו. לילה טוב של שינה מתוקה, של חלומות טובים ורוגע. וכשהשינה אותנו תעטוף ותלחש בשקט - לילה טוב והחלומות יבואו למחשבות נחלום על אמהות ובנות. וכל אחת תחלום חלום מתוק חלום של חיבוק, שמחה וצחוק ומחר נתעורר לבוקר חדש ובהחלט נבין שהשתפר המרגש ונשלח חיבוק לכל אחת כי אנחנו יחד - אם ובת. (תודה לק"ח על השיר)

MommyHug

New member
מרגש מאד ../images/Emo7.gif

מישהי ראתה את הסרט שלוש עשרה? ראיתי אותו הערב וזה עשה לי מאד עצוב וקשה, החיבוק שהילדה מקבלת בסוף מאמא שלה, שהוא כל כך מחזיק ומכיל ואוהב ואמיתי, ושהיא אמרה לה שהיא תתקן הכל ותעשה שיהיה יותר טוב... אוחחח כמה זה כואב לראות את זה, כי גם אני רוצה

בוקר אור - איך ישנתן?../images/Emo42.gif היו לי חלומות

סוערים מאוד , אבל ישנתי עמוק וחזק. מאחלת לכולם לראות את הצד הטוב של החיים - את היכולות שלנו, ההצלחות שלנו ואת אלו שכן אוהבים אותנו ומצצאים איתנו. יום טוב לכולן.

בוקר מאושר.

לכולן בוקר מאושר. נעים בחוץ, קצת קריר אפילו. התעוררתי בלילה עם כאבים בכתף, תאונת דרכים - כבר סיפרתי, התיישבתי בכורסת הטלב' ושם נרדמתי עד עכשיו, שינה טובה. שיהיה לכולכן יום טוב.

mevav1

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולכן../images/Emo104.gif

אני סבתא, לא ידעתי שעברת תאונת דרכים
אני מאחלת לך החלמה מהירה וללא כאבים
וכל שנה, ממש ריגשת אותי בשיר המרגש והנוגע

mevav1

New member
אויש..העיקר שאת לא מוותרת סבתא יקרה

ושלא תוותרי לעולם.... ושוב, החלמה מהירה ביותר ולחלוטין !

m i c h a l 6 1

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif

שבת שלום וחג שמח, היה קשה להרדם הלילה אבל ב 3 לפנות בוקר נרדמתי.. קפצתי מהמיטה ב 7 לבית רדום שכולם
ורק אני והמחשב...

בוקר טוב ../images/Emo42.gif, כבר צהריים האמת ../images/Emo9.gif

אנחנו כל אחד עם הבייבי שלו- הוא מנסה להבין את ה-GPS, הצעצוע החדש שקנה
ואני עם הלפטופ שלי בפורומים
ועוד כמה שעות כבר נוסעים למסיבת יום הולדת לסבתא שלו
. נראה לי שהלילה ישנתי הכי טוב מכל החודש האחרון, גם התעוררתי יחסית מאוחר- בתשע וחצי. שיהיה יום טוב

MommyHug

New member
נכון מאד, את צודקת

חשוב כל כך לראות את הצד הזה של החיים! מצטרפת לאיחולים

למעלה