לילה טוב לכולן/ם,

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
לילה טוב לכולן/ם,

בזמן האחרון כמעט שלא הייתי פה דווקא קראתי, אבל לא היה לי כח פיסי או נפשי לכתוב פתאום ה"פוקוס" משתנה מתי העבר אינם מרכז חיי ומתי ההווה והעתיד מתפרצים לחיי בהפתעה-לא הפתעה ומחרידים את השלווה שאיננה מנת חלקי אף פעם זוועות העולם הזה מדגישות ומזכירות ומבהירות (כי בדרכ אינני מאמינה) שיש כל כך הרבה רוע בעולם ואם יש בשלב זה כל כך הרבה רוע, מה יהיה בהמשך? ולאן פנינו? ולאיזה עולם הבאתי את בתי? והאם מצפים לה דברים רעים ונוראים? ובמיקרו, מעט לפני הזוועה האחרונה, מעט אחרי שחלמתי חלום מזעזע (למי שזוכרת) עבר אבי התקף לב בלי התראה מוקדמת, בלי סימנים ככה פתאום שוב הזדעזע עולמי שוב נזרקתי למציאות השברירית של קיומם הזמני של אנשים בחיי לאין קשר עם אמי והתחלתי/המשכתי להתכונן לא לאלו שכבר אינם לאלו שבהמשך צר לי להתנפל על המקום לאחר ברכות כל כך אופטימיות אבל כרגע אני נעה בין פסימיות איומה במקרה הרע לניתוק וחוסר תחושות במקרה הטוב ושוב... SAD

מיכל@בר

New member
אוי, sad מתוקה, איזה בלגנים.....

והשאלות האלה עולות וצפות ואי אפשר להתעלם מהן, איזה עולם זה... ולאן פנינו. צר לי כל כך לקרוא ולחשוב איך עולמך שוב מתערער לו, ומצב הרוח הרע משתלט. ה"אין קשר" עם אמך עושה בכל פעם מחדש עצוב. מקווה שאביך ירגיש טוב יותר, שאת תרגישי טוב יותר, שתוכלי לעבור את המשוכה הזו של הקושי. שתצליחי לעבור אל השנה החדשה במצב רוח טיפה טוב יותר, וגם אם לא, לא נורא... שולחת לך חיבוק, יקרה, ומקווה.....

sad

New member
מיכל היקרה

בדיוק הסתכלתי על ה"לוגו" של השם שלך שמופיע בכחול ותהיתי וניסיתי לדמיין איך את נראית במציאות מי זו שיושבת מאחורי המילים החמות, היכולת האין סופית לאמר מילה שעוטפת ומחבקת אני מתקשה לתרגם חום ו"נפלאות" (NIFLAUT) כמו שלך למראה, אבל בטוחה שאם הייתי מכירה את זה הייתי רואה את כל הדברים בעיניים שלך תודה אבא שלי באמת מרגיש יותר טוב, כבר יצא מבית החולים ואפילו אומר לכולם ש"לא קרה כלום והכל בסדר" מה שמרגיז אותי עד אימה אבל הטילטול שזה עושה לחיים, ההזכרה שמשהו תמיד "נושף בעורף" , ממתין... כן , אני מקווה שהתקופה, השנה החדשה תביא שקט (פנימי, חיצוני, ארצי, אוניברסלי) אבל מפחדת נורא ממה שיהיה. ושוב, חייבת לאמר לך שאת אשה מיוחדת מאד

לילה טוב sad יקרה. טוב לראות אותך

ההבנה הזו שמשהו נושף בעורף היא זו שמתוכה אפשר לצמוח. לברר ולהבין את העיקר והטפל האישיים. לגייס כוחות לשנות דברים... את כתבת את זה במלים קצת אחרות לפני כמה זמן. רק רציתי להזכיר לך יקירתי... מקווה שהזעזועים שאת עוברת ירגעו ותוכלי להנות מתקופות יותר רגועות.

רחלי27

New member
sad -רק טוב לך!!

אין לי אפילו מילה אחת לאמר לך... רק שתאספי המון כח מכל מקום שאת מוצאת אותו מפוזר ללא שימוש. ושתתחיל לך בתוך כלל עם ישראל שנה של טוב ורוגע! של שימחה ושקט נפשי! של בניה ועליה וללכת הלאה! מרגישה אותך כל כך ומייחלת לטוב. רחלי.

למעלה