לילה טוב לכולם

לילה טוב לכולם

לאחר העדרות של 3 שנים החלטנו וכנראה שחוזרים למודיעין. עזבנו 5 וחוזרים 6 הפשושית שלנו תהיה בת שנה וקצת כשנגיע. בע"ה. משהו מכיר יודע יכול להמליץ על המעונות של ויצו נעמת בשמשוני. אגב כמה משלמים היום לפעוטון פרטי במודיעין. בטח אתעדכן דרככם בעוד ציוני דרך לפני החזרה. אגב שמחתי לראות פורום כ"כ פעיל וחמים במודיעין ממש מחמם את הלב ועושה כבר חשק לחזור. אגב ראיתי בפרסומים אתר שנקרא כסף קטן שעושה משלוחים הביתה, באמת כסף קטן ? משהו ניסה יודע ? זהו בינתיים אני מתרגשת........................

d a l i a l

New member
לילה טוב גם לך../images/Emo6.gif

מהיכן אתם חוזרים? ולמה דווקא למודיעין? (סתם מתענינת). ובלי שום קשר - ברוכים הבאים

yoelth

New member
אם זה בע"ה , כפי שכתוב בטקסט אז...

בוודאי יגיעו למודיעין-עלית ולא לכאן......

חוזרים הביתה הבית שלנו במודיעין

ולכל הצינים בע"ה זה ביטוי וממש לא בקטע הדתי במקרה זה . דרך אגב אמורים להיות נחמדים פה לא?

d a l i a l

New member
צינים? לא נחמדים?

כבר החלטת על פי התגובה הקצרה של יואל שאנשים פה לא נחמדים? חבל...

ממש לא החלטתי

שאנשים לא נחמדים אבל תסכימי איתי שלשלוח אותי למודיעין עילית בגלל בע"ה זה לא בדיוק קבלת פנים נחמדה. אני לא יודעת כמה זמן את במודיעין אבל אנחנו גרנו במודיעין 4 שנים לפני שעברנו צפונה וזה בגלל תפקיד. כך שאני יודעת בדיוק מי האנשים במודיעין וזו אחת הסיבות אם לא העיקרית מכולן שבגללה אנו חוזרים הביתה. בגלל השכנים שטובים בעיני. מאחר שבשבועיים שלושה האחרונים אני קוראת סמויה בפורום שמחתי לראות שלמרות שהעיר גדלה נשארו אנשים נחמדים ופתאום כזו תגובה נראה לי לא נעים.... אבל זו רק דעתי ............ שתהיה לך שבת קסומה ונעימה.

talia 2

New member
../images/Emo140.gifברוכים השבים

אם את כותבת לנו בליל שבת, אז מן הסתם את לא בדרך למודיעין עילית.
לא מכירה את נעמת וויצו כאן. עלות מסגרות פרטיות נעה בין 1900 ל 2300 ש"ח. ולגבי "כסף קטן" שמעתי מידיד שהוא ממש מרוצה. שיבה נעימה.

yoelth

New member
חוזרת בקרוב - כולם מאד נחמדים כאן

זה היה רק הומור....כנראה הומור לא מוצלח..... אני מצטער שלא הובנתי בהתאם. בכל מקרה אתם מאוד רצויים במודיעין וטוב שקיבלתם את ההחלטה לחזור....

ברוכים החוזרים לארץ ../images/Emo140.gif

אני בהחלט מקווה שתבואו למודיעין, כיוון שזו עיר נפלאה. אני לא יודעת להמליץ על מעונות בשמשוני, אבל אני בטוחה שיהיו מי שיוכלו לתת פרטים.

yoelth

New member
כולם נחמדים אבל חלק מבולבלים../images/Emo6.gif

עפרה מהיכן לקחת את המידע שהיא חוזרת מחו"ל - כתוב שהם עברו לצפון...

כתוב "אחרי העדרות של 3 שנים"

אז אוטומטית יצאתי מנקודת הנחה שהם היו בחו"ל
תראה איך ששבת אחת, עם יותר מידי אוכל ופחות מידי מנוחה עושים לי את זה...

למעלה