לילה טוב לכולם!!!

גיל גיל

New member
לילה טוב לכולם!!!

מחר לא אהיה פה, אני נוסע ליומיים, אף על פי שאולי יהיה לי אינטרנט. מחר בוקר חדש! נצלו את הלילה הזה כדי לחשוב מה עושה לכם טוב, מה לא עושה לכם טוב, מה הציפיות שלכם מהפורום ומה התגשם/לא התגשם מכל הציפיות האלה. אני מאוד רוצה לדעת מה הפער בין המציאות לציפיות אצל חלק מהאנשים פה. אני לא חי באשליות. אינטרנט הוא אינטרנט, בשביל חלק הוא שלוחה של החיים, בשביל חלק הוא בריחה מהם. יש כאלו שעושים את האיזון הבריא ביניהם ויש כאלו שלא (אצלי זה בא והולך...). בכל אופן, תבינו, לחלקכם היו ציפיות מסויימות שלאחרים לא היו מובנות, חלקכם רציתם לתת יותר ממה שהשני מוכן לקבל, חלקכם רציתם לקבל יותר ממה שהשני מוכן לתת. אנשים, כמו בחיים, גם כאן (מבחינתי הרשת היא עוד חלק בחיים ולא בריחה מהם) יש אנשים שונים, רבגוניות נפלאה שהיא הקשת האנושית. אנחנו לא נעשינו בתבנית. חלקנו פתוחים יותר, חלקנו פחות. אי אפשר לבוא בטענות למי שנפתח פחות, אי אפשר לבוא בטענות לזה שלא התקשר, אי אפשר לבוא בטענות למי שלא הגיב. האינטרנט, מבחינתי, הוא החיים עצמם. תיאום ציפיות יכול היה למנוע את הפגיעה שחשים כמה אנשים בפורום וחבל לי על כך. אני גמיש. מה שאתם מצפים, זה מה שאתן. אני מוכן לתת ולקבל בלי סוף, אבל מקבל שיש כאלו שקשה להם יותר ומתחייב שלא ללחוץ על אף אחד לעשות משהו שלא נוח לו. האהבה שלי אמיתית, כי הפורום הזה הוא אמיתי. מי שלא מרגיש שהוא אמיתי פה, מחמיץ לדעתי את המטרה. אתם לא חייבים לחשוף את כל האמת אם זה לא נוח לכם, אבל תחשפו את האמת שלכם ולא שום דבר אחר... אני פונה לכולם מכאן, אני כאן בשבילכם כי אני מאמין שיש לי את היכולת לעזור לכם! אם אצליח, עוד חזון למועד... אני יודע שבכמה מקרים כבר הצלחתי ובאחרים, לא... בכל אופן, מבטיח להשתדל. אוהב, גיל.

Kaya

New member
גילגיל!!!!! ../images/Emo37.gif

וואו - זה מה שיש לי לאמר לך!!! רק וואו !!! כנראה שבאמת כל מה שקרה כאן השפיע עליך, אני אנסה להגדיר במילים את מה שהרגשתי כשקראתי את הדברים... ההמממ.... למרות מוגבלות השפה, האינטרנט והעיניים העייפות... נראה כאילו כל הזמן הזה, כל התקופה הזאת בה הפורום עבר מעין טלטלה, חיפשת תשובה "נכונה" לרשום, כאילו כל הזמן ניסית לשמור על כולם מאוחדים מלוכדים ולהאחז ב"יחד" הזה שהיה כה נפלא לכולם ולך בפרט, כי מן הסתם הפורום הינו הבייבי שלך ורק שלך... כאשר כל הסיבות למכתבים שכתבת עד היום נבעו ממקור אחד (ררררר....) ממקור ה´פחד´ שהפורום משתנה לך וכי אתה ´מאבד שליטה´ במקום מסוים, זאת היתה הסיבה למכתבים שכתבת וכשאנו מונעים ממקור זה - אנו לא פותרים מאומה, אלא ממשיכים ומעצימים את התחושה - בנו וכמובן בכל יתר הסובבים אותנו. גיל, עשית משהו שרבים רק יכולים לאחל לעצמם לעשות - למדת לשחרר! כן, כן... To let go כמו שאומרים... שיחררת את ה´פחד´ לחופשי ובמילים אחרות ´איבדת את השליטה´ - אך כשאיבוד שליטה ´נתפס´ כמשהו שלילי (לצערי) רק שאנשים לא מבינים - כי זאת הדרך !!! ורק זאת. כל עת בו אנו ממשיכים ו´נאחזים´ בדברים מחשש לאבד שליטה - אנו משיגים את כ-ל התוצאות ההפוכות...ההודעה שלך הרבה יותר רגועה מהקודמות, הרבה יותר נעימה, הרבה יותר מקבלת את המקום as is ואת האנשים שמשתתפים בו - בדיוק כמו שהם, עם היתרונות והחסרונות, עם מי שרוצה להגיב ועם מי שלפעמים לא ולא משנה כבר הסיבה, לא משנה כבר מי ומה.. גיל, אני מאמינה לך כי האהבה שלך אמיתית - אני לא אומרת שלפני כן היא לא היתה כנה - אבל !!! כיום היא נובעת מהמקור הכי נכון והכי בריא !!! ממקור האהבה התמה, האוניברסלית ולא מן ה´פחד´ לאבד... היכולת שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש - והסיבה שכתבתי את ההודעה הזאת בפורום ולא במייל אישי - היא ע"מ שאנשים ידעו במי מדובר (אם והיה ולא הבחינו בג´ינג´י המקסים....) אני קוראת שוב את ההודעה (כי היא מול העיניים שלי כמו שאתה יודע) ומרגישה נינוחות, כנות ו... כן, אהבה.... מרג. שהיום כבר יודעת שהאהבה מנצחת!!!

גיל גול - אין כמוך!!!

אני מצטרף לכל המלים הנהדרות והיפות והטובות והנכונות והחמות שכתבה מרגוש. אני מצטרף - מכל הלב!! ולגבי הפער בין הציפיות לבין מה שקורה... קשה לי לענות על כך לגבי עצמי, כי קשה לי לאמוד את ציפיותיי. אני כאן בשביל לעזור - ולהיעזר... כפי שאני כמדומני בכל מקום עלי אדמות... פורום "להרגיש טוב" היא עוד שלוחת תקשורת, עוד צורת סיוע - והיא נפלאה ונדירה ויקרה מאוד, מכל מיני סיבות, שאולי יהיה לי כוח לפרטן בהזדמנות אחרת (אני בדרך למיטה, כבר שעתיים, אולי). אני אוהב פה את מרבית האנשים (את האחרים אינני מכיר עדיין...) ואני אוהב אותך גיל גיל. כבר עזרת לי מאוד, בקנה מידה גדול מאוד. כפי שכבר כתבתי יותר מפעם אחת: הפורום הזה שינה לי את החיים. שלך באהבה ובתודה בן

deep ocean

New member
גילגיל!!!!!

אלו מילים חכמות! כתבת דברים ממש יפים ונכונים אוהבת אני

איה@

New member
תקשיבו!! ../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif

לא הייתי כאן לאחרונה, כיוון שהיו לי הרבה דברים להתמודד עם עצמי.... מדי פעם נכנסתי להציץ (בזמנים בהם הרגשתי יותר חזקה...) אני מצטערת לאמר לכם זאת - אבל התנהגתם בצורה מאד! לא חברית שלא לדבר על לא תומכת עם רחל. כאחת שלא שותפה לפגישות שלכם - אלא מודעת להם רק מהתכתובות שלכם מעל דפי הפורום.....גם אני במקומה של רחל הייתי נפגעת מאד נפגעת אפילו.... בדיוק במקום שבו הייתם צריכים להיות הכי רגישים, הכי תומכים, הכי אוהבים ומחבקים - נכשלתם! אתם מוסיפים חטא על פשע - בהתגוננות שלכם, ובמשפטים כגון: "כותב כשבא לי..." "צפיות מהאינטרנט והחיים"..... "מצלצל כשיוצא לי...." "למה את לא התקשרת...." וכו´ וכו´ (ציטוטים לא מדוייקים... אך זהו המסר הכללי של הדברים שכתבתם כאן") נפגשתם שלוש פעמים בשלושה שבועות האחרונים....תעשו טובה, דפדפו קצת אחורה בדפים....תקראו את שכתבתם כאן אחרי כל מפגש כל אחד ואחד! מכם - בהודעות ארוכות ומפורטות - בשירשורים אין סופיים - חילקתם מחמאות סופרלטיבים, אהבות, חיבוקים ותאורים אחד על השני.....ועל הפגישה ואחרי המפגש אצל רחל?? מה?? כלום!!! נדה!! שום דבר!!! אפוא התמיכה? אפוא החיזוק? אפוא האהבה? אפוא החיבוק? אפוא החיוך? אפוא התודה על הארוח? ולו רק מטעמי נימוס....... מה? - לא קלטתם כמה רחל נרגשת לקראתכם? לא הבנתם - כמה היסוסים...פחדים....וחרדות היא משדרת לכם לפני המפגש?? כמה היא צמאה לאהבה שלכם?? אפוא נעלמו כל התאוריות על "קבלה ונתינה" אפוא הרגישות וההבנה כשצריך אותה?? אפוא?!!
איה.

איה@

New member
רחל נשמה ../images/Emo41.gif ../images/Emo27.gif

אני מאד מקווה שתקראי הודעה זו. רחל אני קראתי אותך בין השורות. הבנתי. אני יודעת. אני מעדיפה לא לפרט - אני בטוחה שגם את הבנת. תהיי חזקה! אם יש איזשהו דבר שבו אוכל לעזור לך.....אל תהססי ליצור איתי קשר. שלך אחותך לגורל איה.

רחל - גם אני הבנתי... מזמן... אבל

אני רוצה להגיד לך משהו: העובדה שכולם היו "קרים" בתגובותיהם ובכתיבתם אחרי הפגישה איתך, לא נובעת ממשהו לא בסדר אצלך או אצלם... אלא ממצב מסויים שנוצר. כרגע - זה המצב! בבת אחת, לכמה אנשים לא היה חשק / זמן / כוח / יכולת לכתוב כאן. מי מהם שחשב שהוא צריך להכריח את עצמו, כתב קצת בכל זאת. מי שלא, לא. ומי שפשוט לא היה יכול (גם זה אפשרי) - בוודאי שלא כתב. זה יקרה בעתיד, זה קרה בעבר, זה קורה בהווה. כאשר אנחנו לא מדברים עם מישהו חודש-חודשיים שנה-שנתיים, אז לא תמיד זה אומר שהפסקנו להיות חברים. ומה קרה כאן בסך הכל?? אנשים לא כתבו כמה ימים... אולי שבועות... כפי שתמיד קורה! כפי שתמיד קרה! כפי שתמיד יקרה! מה זה קשור לפורום?? מה זה קשור להרגלי הכתיבה בפורום?? אם לא התקשרתי אלייך להודות לך על האירוח, זה סתם חוסר נימוס מצידי ולא שום דבר אחר!! כפי שכבר אמרתי, אני לא מרחם עלייך אפילו טיפ טיפה! כי אין מה לרחם עלייך!! אופס... יכול להיות שלדעתך יש מה לרחם עלייך... זאת לא הנקודה, הנקודה היא שאני לא מרחם עלייך, אבל אני בהחלט מעריך אותך מאוד ויודע שאת בנאדם מ-ד-ה-י-ם ומקסים שיש הרבה מה ללמוד ממנו והמון אהבה לקבל ממנו (לא???). אז אני לא מנומס... באמת... צאי מהקטע הזה של "פורום לא פורום" ושל "בסדר לא בסדר" ותרימי לי טלפון (או קבלי ממני טלפון ראשונה, מה זה משנה???)... בואי נהיה אמיתיים, כמו שאנחנו תמיד: שני בני אדם אוהבים וחכמים ומדהימים. אוהב אותך ומקווה מאוד לראות אותך ביום שבת יחד עם שאר החברים הנחמדים / אהובים שלנו... בן נ.ב. אני מצטער שנפגעת! באמת!! אבל אני לא הולך להיות חלק מהדרמה... טוב, אולי רק קצת, אבל בהגינות, בסדר? אני יודע שהפגיעה שלך היא אמיתית וכואבת, אבל את יודעת שהקשר שלי אליה איננו קשר של פגיעה בזדון, אלא רק של חוסר רגישות / נימוס לפי הסטנדרטים שלך... מצידי אלה יכולים להיות גם הסטנדרטים של העולם כולו, זה בכלל לא מענין אותי מה הסטנדרטים ה"נכונים" בעיני אנשים רבים - אבל אם מעניין אותך לדעת מה הסטנדרטים שלי ואינך רוצה להתנגח איתי או לחנך אותי אלא פשוט לקבל אותי כמו שאני ולהתיידד איתי, אני מאוד מאוד מאוד אשמח על ידידותך... שלך באהבה, בן (מעריך אותך מספיק כדי לדעת שאת מסוגלת להתעלות על כל דבר)

גיל גיל

New member
אז עכשיו אתם יודעים איפה אני...

אצל אוריאל, בביתו החדש בעיר הקודש, בירתנו, ירושלים! משחק עם החתולים
, ומפריע לאוריאל לנהל את פורום רייקי... ככה זה!

למעלה