לילה טוב לכולם

לילה טוב לכולם

לפני יומיים הורידו לי במינון הכדורים (200 מ"ג) שאני נוטלת 25 מ"ג, והחל מאתמול בערב יש לי מרירות חזקה ומגעילה ביותר בלשון. האם זה קשור להורדה במינון???? תודה מיכאל.

מיכל מה שלומך?../images/Emo140.gif

נעלמת! הורידו לך במינון של הלמיקטל? היית בקשר עם פרופסור נויפלד בקשר להריון , מה התפתח מאז? מה חדש אצלך בחיים? אני מאוד שמחה לראות שחזרת, תנסי להישאר... באמת
לגבי השאלה שלך, אין לי מושג, יגיע לכאן נוירולוג מאיכילוב ב 17.2 על בסיס קבוע אל הפורום ונוכל לשאול שאלות, אולי למישהו אחר תהיה תשובה.

קיוטי מתוקה

כן חזרתי, הייתי בתקופה דיי מגעילה, לא היה בא לי כלום, אבל עכשיו זה עבר. בקשר לפרופ' נויפלד קבעתי אליה תור בבי"ח ועפ"י ההמלצות פה בפורום התקשרתי יום קודם לכן, וראו זה פלא היא לא נמצאת בארץ אז החלטתי שאני סומכת על הרופאה שלי ועל הגניקולוגית שלי וממשיכה הלאה, כל הלחץ של השאלות, אפילפסיה, הריון וכו'.... לא טובים לי כל כך. בשבוע שעבר החלטתי להוריד במינון, הנאורולוגית שלי המליצה לי בעבר לרדת במינון אבל אני ממש פחדתי, בקיצור עשיתי את הצעד והחלטתי לרדת במינון, זה היה ביום חמישי וביום שישי בעבודה הרגשתי ממש לא טוב, נכנסתי לאחד המשרדים והודעתי לבוס שלי שישב בחדר כי יש מצב שאני אתעלף. אף אחד במקום עבודתי לא יודע על האפילפסיה, הייתי לחוצה מאוד, פחדתי שאני אקבל התקף, הוא מצידו התעקש איתי שאני בטח בהריון ולכן אני לא מרגישה טוב, בקיצור קצת בכיתי אולי מהפחד ואז היתה שתיקה בחדר והתחילו השאלות מהן התחמקתי בדיפלומטיות. ביום ראשון בבוקר הלכתי ודיברתי עם אחד הבוסים איש מקסים שבכלל לא התרגש מהמילה אפילפסיה, עכשיו האמת אני רגועה יותר כי אני יודעת שאם יקרה משהוא יש שם מישהוא שידע במה מדובר. את שישי שבת העברתי בבית ממש לא הרגשתי טוב, לא קיבלתי התקף אבל הפחד היה שם כל הזמן עכשיו אני בסדר אבל ביום חמישי שוב אני יורדת במינון, קצת מפחיד אבל אין מה לעשות. היום עשיתי בדיקות דם תקופתיות וביקשתי גם בדיקת הריון התקבלו התוצאות אבל איני יודעת מה פירושן....... אנחנו מנסים ואולי זה הצליח, התוצאות : HCG QUANT.(S) 14.00 MIU/ML זה אומר לך משהוא קיוטי? אולי למישהוא אחר? תהיה לי תשובה מהרופאה שלי רק ביום חמישי בערב ואני כבר ממש מחכה.... שאלתי גם בפורום הריון חוץ מזה הכל נשאר אותו הדבר נעלמתי אבל חזרתי
מיכל.

tropic

New member
למיכל האחת!!

אני ממש מבינה אותך בהקשר ללחץ של מה יהיה אם יהיה לי התקף וכו'.... קשה לי להגיד לך סתם אל תדאגי או מה שיהיה יהיה אבל אם הבנתי נכון את הורדת במינון בגלל ההריון או הנסיון להיות בהריון לא? אז קודם כל שיהיה לך במזל טוב והמון הצלחה, כי אנחנו הנשים צריכות להתכונן לפני ההריון בגלל עניין האפילספיה והכדורים וחשוב להוריד כמה שיותר במינון הכדורים כדי לא לפגוע בעובר שזה הדבר הכי חשוב ויקר לנו. תנסי להיות הכי רגועה ולחשוב שהמשפחה שלך הכי חשובה גם יותר מההתקפים ולכן את תעשי הכל כדי להקים משפחה!!! אני גם מנסה עכשו (כמעט שנה) להכנס להריון וגם הורדתי במינון הכדורים שלי וסוג אחד בכלל הורדתי לגמרי. בנתיים אני מרגישה טוב ויודעת שכשאכנס להריון זה יהיה הכי חשוב בשבילי. לפעמים רק מהלחץ והפחד שיהיה התקף הגוף לא רגוע וכמובן שגם המוח לא וזה רק יכול לעשות יותר בלגאן. לכן חשבי שגם עם יהיה התקף זה לא אסון בכלל ולכל הסובבים שיהיו שאלות תעני להם לאט לאט ובאדישות. אני מבינה את הלחץ שלך אבל תנשמי עמוק והמשיכי עם חייך הרגילים בהצלחה והמשיכי לכתוב לנו

tropic

New member
זה פורום של הריון ופוריות

את יכולה לשאול שם את השאלה של ההריון והם עונים מהר http://www.starmed.co.il/forum/msg/222551

חייםלוי

Member
מנהל
את זה צריכים לשאול רופא

השבוע היה לנו אירוח של נוירולוגית מאיכילוב.

moribat

New member
חיים ,דינה, תודה!../images/Emo24.gif

תודה על היוזמה!! זה בדיוק מה יעשה את הפורום הזה למושלם-גם התמיכה, וגם ייעוץ רפואי.

למעלה