קיוטי מתוקה
כן חזרתי, הייתי בתקופה דיי מגעילה, לא היה בא לי כלום, אבל עכשיו זה עבר. בקשר לפרופ' נויפלד קבעתי אליה תור בבי"ח ועפ"י ההמלצות פה בפורום התקשרתי יום קודם לכן, וראו זה פלא היא לא נמצאת בארץ אז החלטתי שאני סומכת על הרופאה שלי ועל הגניקולוגית שלי וממשיכה הלאה, כל הלחץ של השאלות, אפילפסיה, הריון וכו'.... לא טובים לי כל כך. בשבוע שעבר החלטתי להוריד במינון, הנאורולוגית שלי המליצה לי בעבר לרדת במינון אבל אני ממש פחדתי, בקיצור עשיתי את הצעד והחלטתי לרדת במינון, זה היה ביום חמישי וביום שישי בעבודה הרגשתי ממש לא טוב, נכנסתי לאחד המשרדים והודעתי לבוס שלי שישב בחדר כי יש מצב שאני אתעלף. אף אחד במקום עבודתי לא יודע על האפילפסיה, הייתי לחוצה מאוד, פחדתי שאני אקבל התקף, הוא מצידו התעקש איתי שאני בטח בהריון ולכן אני לא מרגישה טוב, בקיצור קצת בכיתי אולי מהפחד ואז היתה שתיקה בחדר והתחילו השאלות מהן התחמקתי בדיפלומטיות. ביום ראשון בבוקר הלכתי ודיברתי עם אחד הבוסים איש מקסים שבכלל לא התרגש מהמילה אפילפסיה, עכשיו האמת אני רגועה יותר כי אני יודעת שאם יקרה משהוא יש שם מישהוא שידע במה מדובר. את שישי שבת העברתי בבית ממש לא הרגשתי טוב, לא קיבלתי התקף אבל הפחד היה שם כל הזמן עכשיו אני בסדר אבל ביום חמישי שוב אני יורדת במינון, קצת מפחיד אבל אין מה לעשות. היום עשיתי בדיקות דם תקופתיות וביקשתי גם בדיקת הריון התקבלו התוצאות אבל איני יודעת מה פירושן....... אנחנו מנסים ואולי זה הצליח, התוצאות : HCG QUANT.(S) 14.00 MIU/ML זה אומר לך משהוא קיוטי? אולי למישהוא אחר? תהיה לי תשובה מהרופאה שלי רק ביום חמישי בערב ואני כבר ממש מחכה.... שאלתי גם בפורום הריון חוץ מזה הכל נשאר אותו הדבר נעלמתי אבל חזרתי
מיכל.