לילה טוב לכולם

ספיר 2

New member
לילה טוב לכולם

ואי ואי איזה היתרגשות זה מהגיע מחר!! יאללה ורד בובה לכי לישון שתיהיי לנו עירנית למחר..... בקיצור אני בדיכאון יש לי מחר מיבחן במתמטיקה.. אני לא יודעת איך אני אתרכז בו כשאני יודעת שבערב אני באה להופעה!... אז לילה טוב לכולם. ן- ורד לכי לישון. אל תהפכי לי ליהות לינשוף חיחי

ו ר ד ב

New member
לא לדאוג לי

אני משלימה שעות בבוקר , אני יבוא על ספידים אל דאגה להיות שם אני יהיה

ספיר 2

New member
תודה מאמי

ודרך אגב המיבחן הלך לי 10°°.. הלך לי ממש טוב... מקווה שנקבל בו מעל 90
ואיי אני בהיתרגשות טוטאליתתת

ספיר 2

New member
../images/Emo13.gif

שוני? מה את אומרת שאולי תבואי היום להופעה DO ABRTV TU,L שנראה אותך?? וחוץ מזה עמיר היום הולך לתת את ה'''הופעה!! אל תישכחו שזה משודר בשידור חיי לרדיו.. בקיצור אולי שכולכם תבואו?? איזה כיף יהיה לי ליפגוש עכשיו את כולם היום בהופעה.. יהיה ממש ממש מחמד.. כי לא הייתי איתכם ב13 ביי ביי בינתים אני קצת לומדת ומכינה שיעורים ואחר כך הולכת להיתכוננן להיום בערב

ספיר 2

New member
תיקון מה לעשות. זוכרים שאני כותבת

באנגלית ואחר כך מעבירה לעיברים? סיוטטטטט ***שוני? מה את אומרת שאולי תבואי היום להופעה גם שנראה אותך שנראה אותך?? וחוץ מזה עמיר היום הולך לתת את ה'''הופעה!! אל תישכחו שזה משודר בשידור חיי לרדיו.. בקיצור אולי שכולכם תבואו?? איזה כיף יהיה לי ליפגוש עכשיו את כולם היום בהופעה.. יהיה ממש ממש מחמד.. כי לא הייתי איתכם ב13 ביי ביי בינתים אני קצת לומדת ומכינה שיעורים ואחר כך הולכת להיתכוננן להיום בערב

ckshooni

New member
אני באה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הייתי ברשימת המתנה.... עכשיו התקשרו אליי אבל אני לא יודעת איפה אני אשב כי אני לא רוצה איפה שהיה מקום

ו ר ד ב

New member
ישששששששששששששש

זה הדבר הדחוף??!! סתםםםםםםםםםםםםם את יושבת לידי לא ?

ckshooni

New member
ורד

אמרו לי שאני אגיד אם אני רוצה להצטרף לאיזה שולחן ואמרתי שלך אבל אנילא ידעתי שם משפחה והיא אמרה שיש מקום רק בשולחנות צדדים

ckshooni

New member
טוב שמרי לי מקום

אני רק מסיימת לעבוד בשמונה.. רק שתביני ראיזה בלאגן עד שקיבלתי אישור לצאת מוקדם מהעבודה היום.... בסוף כברנ לא היו כרטיסים... רציתי כבר לבכות... אבל התאפקתי...

למעלה