לילה טוב לכולם...

רותי25

New member
לילה טוב לכולם...

רציתי לדעת האם תסמונת טורט גורמת גם לבעיה במיניות? קראתי איפהשהוא ש-או שהמיניות חזקה מאוד או חלשה מאוד, האם זה נכון?

ש ל י ק

New member
רותי שלום

אין לי תשובה בשבילך אך מייעצת לך שחברך/או את תדברו עם איש מקצוע שמבין בנושא הטוראט על כל היבטיו.

שביק

New member
רותי ברוכה הבאה. אכן ידועים מקרים

של מיניות יתר אצל לוקי טוראט. את הסיבה המדוייקת אינני יודעת. ידועים לי מספר מקרים של פחת בחשק או ביכולות המיניות וגם את הסיבות לכך אינני אינני יודעת בוודאות. כל מקרה לגופו וניתן לברר אצ מומחה לטוראט . ייתכן ויש קשר לנטילת תרופות מסויימות. בהצלחה שביק. יו"ר אסט"י בארץ

mickya

New member
לרותי ברוכה הבאה

מהיכרותי בוגרים לוקים בטוראט המקיימים חיי משפחה פגשתי אנשים חמים, אהובים, בעלים טובים,נחשקים מאד ע"י נשותיהם, והורים נפלאים לילדיהם. כך שאם החבר שלך הוא "חבר אמיתי" ומתאים לך בכל תחומי החיים ואת אוהבת אותו למרות ובגלל הטיקים. תסמונת טוראט לא אמורה להפריע לזוגיות שלכם כולל במיניות. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

../images/Emo3.gifרותי היקרה קודם כל ברוכה הבאה

אני כבת 27 יש לי טוראט מן הסתם והיו לי מערכות יחסים רציניות כמה וכמה אף פעם לא היתה לי בעיה עם גברים. כולם היו ללא טוראט, ולא אצלי אין שום בעיה עם המניות, אפילו אפשר לומר יותר טובה. אבל זה האקסים שלי יכולים להעיד במיוחד האחרון. אם את מדברת או מתכוונת אולי לבעיות זקפה יכול להיות שהוא נוטל כדור מסוים שמעקב לו את הזיקפה או משהו כזה? את יודעת אולי אילו כדורים הוא נוטל אם בכלל??? זוהי תשובתי באופן אישי אינני יכולה לדבר כאן על אחרים בתגובה לשאלה שלך. מאחר וזו שאלה מאוד אנטימית. המיניות שלי היא רגילה וטובה מאוד לא הפריעה לי חלילה אף פעם, ואפילו בקיום יחסים אני יותר רגועה מאחר וןכשרמת הריכוז גבוה יותר וחדה יותר כך הטיקים עדינים ופחות נשמעים(הטיקים הקוליים והמוטוריים הן יחד). מה בדיוק הטיקים של החבר שלך? האם תרצי לשתף אותנו?

למעלה