לילה טוב לכולם

spidergirl

New member
לילה טוב לכולם

אתם אולי יודעים איפה משיגים מלטונין בת"א בלי מרשם רופא? אני יודעת שיש בבתי טבע, אבל אולי אתם מכירים אחד ספיציפי? יש לי ג'ט לג שאני לא מצליחה להתגבר עליו ואני מין הסתם לא ערה בשעות שהרופא עובד בהן.. בתודה מראש,

דנטל

New member
מלטונין?

מי אמר לך שמוכרים מלטונין ללא מרשם רופא בבתי טבע? מי אמר לך שבכלל מוכרים מלטונין? לכי לבית טבע, ולא משנה איזה, ותתייעצי איתם בקשר למשהו נגד הפרעות שינה. אל תחפשי מלטונין. זה פאקינג הורמון. אם את ישנה בשעות שהרופא עובד, אז גם בתי טבע יהיה קשה לך לתפוס פתוחים בשעות שלך.

spidergirl

New member
אני תמהה על הבורות שלך

ראשית, מלטונין נמכר ללא מרשם רופא בכל העולם, כולל בשדות תעופה. שנית, אני יודעת בוודאות שמוכרים בבתי טבע ללא מרשם רופא. שלישית, אחת ההתוויות של מלטונין היא ג'טלג, השניה היא לאנשים שהשעון הטבעי שלהם הוא הרדמות לפנות בוקר. אין לי הפרעת שינה, השינה שלי מצוינת, אני מסוגלת לישון 10-12 שעות בלי להתעורר, רק לא בשעות המקובלות. עדיף לקחת משהו בטוח מאשר משהו שרקחו בבית טבע ואלוהים יודע מה הכניסו. ודבר אחרון - ככלל, עסקים עובדים יותר שעות מקופת חולים.זה אומר שאני יכולה להספיק לבית טבע גם בשעות שקופת החולים סגורה. מין לוגיקה שכזו... אז את יכולה לחזור לספור כבשים, אני הולכת למצוא לי פאקינג הורמון.

spidergirl

New member
ואכן מצאתי

נשארתי ערה, הלכתי לרופא, הסברתי לו את הבעיה והתפלא שצריך מרשם בארץ. הלכתי לבית המרקחת ובלי יותר מדי שאלות קיבלתי את הכדורים לידי. שיהיה לי לילה טוב (ולך כנראה לא)

Amy Rulez

New member
../images/Emo12.gif

מצטערת שאני מתערבת בוויכוח שלכן, אבל..זה היה ברצינות ? יש למלטונין תופעות לוואי גרועות במיוחד או משהו כזה ? זה נראה ככה מהדרך שבה את מדברת על זה, אבל אף פעם לא שמעתי על שום תופעות לוואי מיוחדות שיש לזה.

דנטל

New member
כולה ציטטתי את החתימה שלה

תופעות הלוואי הן היפוך הבעיה. כלומר, גרימת הפרעות שינה כמו אי שקט בלילה. בכל מקרה, מדובר בתופעות לוואי מועטות. מה שמוכרים בארץ זה בעקרון חומר צמחי חסר כל השפעה (פרט להשפעה פסיכולוגית אולי - ואני דווקא בעד), כך שאין מי יודע מה ממה לחשוש. בכל מקרה, תופעות הלוואי של מלטונין טבעי די תלויות בבן אדם שלוקח אותו (כמו עם כל דבר) ויש אנשים שעדיף שימנעו משימוש בהורמון הזה כמו נשים בהריון או מניקות ואנשים שלוקחים סטרואידים או סובלים מסוגים מסוימים של סרטן, למשל. בתכלס הכי חשוב לא לקחת אותו כשצריכים לנהוג כי הוא מרדים וגם לא להפריז בשימוש בו. גם הפסקת השימוש בו עשויה לפגום בשינה ולכן צריך להפסיק בהדרגה. חוץ מכל אלה, באמת שלא צריך להבהל יותר מדי.

Amy Rulez

New member
אוי, בכלל לא שמתי לב לחתימה p:

תודה על המידע !
אני בעיקרון לוקחת מלטונין, למרות שהפסקתי עכשיו לתקופה מסויימת. זה דווקא דיי עוזר לי, אבל אם אני לא הולכת לישון לאחר יותר משעתיים מזמן לקיחת הכדור אז העייפות עוברת.=/ ואין חשש בקשר לנהיגה, אני עדיין לא בגיל לרשיון.

מה קורה לכן?

חתגידו התחרפנתן לגמרי? הפכתם את הפורום לזירת קרב? קדימה תתבגרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

דנטל

New member
על איזה קרב את מדברת?

היא נכנסה פעם אחת בחיים שלה לפורום, קיבלה תשובה, ענתה מה שהיה לה לענות ו"הסתדרה" בסוף לבד. בזה זה נגמר. מקסימום את יכולה להאשים אותי בקרב בזה שמישהו אחר יותר נחמד היה מקבל הסברים מקיפים יותר אחרי ההרחבה שלה.

תרופות טבעיות

לא פעלו עלי אבל כל רופא אלטרנטיבי יכול להביא לך או להגיד לך איך להשיג תרופות מצוינות לשינה עמוקה אני מאחלת לך בהצלחה או יותר דבר שטוב לאחל בפורום הזה,שינה עמוקה ונעימה.

ורד302

New member
לי עוד אף מטפל אלטרנטיבי

לא הצליח למצוא תרופות טבעיות שיסייעו לשינה. עוד לא המציאו דבר כזה!

מה פתאום

יש דבר כזה חברה שלי אלרגית לכדורים זה יכול להרוג אותה והיא מקבלת תרופות טבעיות כדי לישון אני מציעה לך לבדוק עובדות ואם לא תמצאי אני אשאל אותה (מחר בערב אני אראה אותה אז אני אשאל) ואני אגיד לך את השם של זה. אוקע?

ורד302

New member
האמירה שלי "אין דבר כזה"

התייחסה לתרופות טבעיות והשפעתן עליי בלבד. ברור שיש אנשים שזה משפיע עליהם.

למעלה