לילה טוב לכולם

לילה טוב לכולם

רוצה לשתף אתכם במשהו ולהתייעץ, אם אפשר. הכרתי בחור. חמד של בחור. אנחנו יחד אוטוטו חודש. כשהכרתי אותו, ידעתי כבר שהוא מכור להימורים וגם ל...קריסטל. הוא כבר שלושה שבועות ב"גמילה", עד כמה הגמילה הזו אמיתית רק הוא יודע. אני יודעת שהיו לו עד עכשיו שתי מעידות ואני יודעת, שלשם שינוי איתי הוא כן ומספר הכל, גם כשזה כואב וקשה, למרות שלחברות הקודמות שלו הוא לא היה מספר. אני יודעת שהוא אוהב אותי ואני אוהבת אותו. מה שקורה זה שהוא כל הזמן אומר לי שהוא לא רוצה שאני אפגע ולכן הוא לפעמים מתרחק ואז הוא מועד שוב. מה אתם אומרים? להישאר עם אחד שאני יודעת שהוא מכור או לעזוב עם כל הקושי וכל האהבה שלי אליו?

ליאת ה ג

New member
זה לא כל כך פשוט...

את יודעת אולי באיזה סוג של "גמילה" הוא נמצא? מי מפקח עליו, אם הוא בקבוצת תמיכה או לבד? אני בטח לא יכולה להחליט בשבילך אני רק יכולה לספר לך דבר אחד. במקרה של התמכרות נרקוטית כגון זו, לפחות קבוצות התמיכה ממליצות מאוד בחום למכור שלא להיות במערכת יחסים. לאו דווקא כי את תשפיעי עליו לרעה, חס וחלילה, אבל זו מחלה פרטית שלו, הוא יכול לספר לך כל פרט קטנטן ואת עשויה אפילו להבין אותו, אבל בסוף היום זו מלחמה שלו ושלו בלבד, התמודדות שלו. מה שאני כן יכולה לייעץ לך זה אולי לנסות להתקרב ולהבין את שיטת הגמילה שלו. את כותבת "גמילה" במרכאות, את מתכוונת שהוא נמנע מההתמכרות שלושה שבועות לבד? אם כן, נסי להמליץ לו על איזושהי תוכנית שיקום מפוקחת לפחות שלמישהו חוץ ממך יהיה מידע מתי הוא מועד שוב ואיך לטפל בזה. ואז תראי מה התוכנית הזו ממליצה לך, אולי דווקא כן להשאר לצידו ולתמוך בו ואולי לקחת הפסקה ולתת לו להתמודד לבד. מה שתחליטי ומה שתבחרי אנחנו כאן בשבילך, לתמוך בך, לשמוע עידכונים מתי שתרצי
שיהיה לך שבוע נהדר ומלא אהבה ושמחה

תודה ליאת../images/Emo24.gif

אז ככה: הוא בגמילה באן.איי, צעדים או איך שלא קוראים לזה, יש לו ספונסר שדווקא ממליץ להישאר במערכת... את צודקת לגביי המלחמה שלו לבד כל לילה לפני שהוא הולך לישון אנחנו מדברים והוא מספר לי על היום שלו ועל כמה קשה ההתמודדות. גם בפעמים שהוא כמעט "מעד" הוא התקשר אליי ואל הספונסר והצליח להימנע ממעידה. תודה על התמיכה

ליאת ה ג

New member
אלה חדשות מצויינות

NA מוכחת כמאוד מצליחה ו12 הצעדים ידועים אף הם באחוזי ההצלחה הגבוהים. אולי אפילו כדאי לך ללכת איתו לפגישה או שתיים, להתרשם קצת אולי זה יחזק אותו למרות שנשמע שהוא כבר מאוד כן איתך וזה הדבר החשוב ביותר. בהצלחה והמון אושר

../images/Emo24.gif ספרי לנו על ההתקדמות

supernova יקרה, נדמה לי שאת הולכת איתו עקב בצד אגודל, ובטוח לי שאפילו תצליחו, צעד קטנטן כל פעם. כל צעד קטן הוא ניצחון גדול. אם יש בך כוח ורצון - תמכי שלא ימעד - זו לא מלחמה אבודה ומכורים הם קודם כל נשמות טובות. ספרי לנו על הקשיים וההצלחות. אנחנו נהיה כאן לחבק ולעודד גם כשיהיה הכי קשה.
לשניכם

היי ברבורה

תודה על האוזן הקשבת והתמיכה
למען האמת, שנים שלא הרגשתי כזו אהבה עמוקה למישהו כמו שאני מרגישה אליו, ככה שלוותר בכזו קלות זה לא אופציה מבחינתי. והוא באמת נשמה טובה (אחרת לא הייתי מרגישה אליו כלום) אני מקווה שהכל יהיה בסדר ושזה ימשיך ושהוא יעלה על דרך המלך תודה לכולם שאתם פה

קראתי את הודעתך והתגובות גם....

אין לי מה להוסיף זולת תמיכה בדעתם. תמיכתך במאבקו היומיומי של חברך בהתמכרויותיו מאוד חשובה- ההרגשה שהוא לא לבד ושיש לו מטרה ותקוה לעתיד "נקי" - תתן לו המון כח, רק את, בבקשה... "שימרי נפשך".......שלא תשקעי אף את .... מחזיקה לכן אצבעות - בהצלחה

תודה לחונה

אומנם אני לא מאלו שיגידו לי זה לא יקרה, אבל אני מספיק מכירה את עצמי ומספיק חזקה, עברתי דבר או שניים בחיים שהיו יכולים לגרום לספינה לשקוע, ולא שקעתי
אני גם חושבת שאני מספיק חזקה בשביל לעזור לו לצאת מזה, וגם הוא רוצה לעזור לעצמו. ובד"כ מי שרוצה לעזור לעצמו יכול לקבל עזרה מאחרים. אגב, הוא התחיל את הגמילה ברגע שהפכנו לזוג תודה גם לך על התמיכה

למעלה