לילה טוב לכולם

Dovsha

New member
לילה טוב לכולם

אין סיכוי שנקום לבוקר פחות כואב - אבל אולי הוא יהייה קצת יותר בהיר, יותר שמח.... [תקוות תקוות בליבי הקטן] שיהייה לכם לילה מקסים *Dovsha is out*

יהיה טוב יותר ...

אני יודעת שזה לא עוזר שאומרים לך שיהיה בסדר .. אבל אני ממש יודעת מניסיון כואב שבאמת הזמן עושה את שלו וגם אם הוא ארוך, בסופו של דבר יום אחד מתעוררים עם שמחה בלב, עם הרגשה שתקופה חדשה וטובה יותר מתחילה ... לצערי הרב אני ממש אומרת את זה מניסיון, אחרי תקופה כואבת וארוכה , תאמיני לי שיהיה בסדר ... והעיקר כמו ששמתילב בפורום הזה תמיד אומרים להמשיך לחייך .. אז כבר יש לך התחלה של משהו טוב ..

naknik

New member
mark

אם פה לא יתנו לבנאדם לומר את דברו אז אין מקום אחר .... אולי זה לא בדיוק הפורום המתאים אבל בכל זאת... אם הוא מפריע לך אז תתעלם או שלא ואז שוב פעם הוא יגיד שיש אנשים שלא מבינים אותו למען האמת אני גם לא מבין הרבה דברים בין היתר את עצמי ... לא שזה קשור (כן כן זה לא .. :) )

markrin

New member
מה שאתה מציע,זה לגלות רוחב לב..

כלפי אנשים שמאבדים שיפוט ברגע. אתה יודע מה..-צודק. אממה.. ההודעה שלו היתה ממש ממרידה. מין שחצנות ואליטיזם המרגיז, וגרוע מכל-ללא שום כיסוי.

naknik

New member
אני מכיר מישהו כזה ...

נגוע בנגע הזה של ההתנשאות הזאת שהוא בין הכי טובים (יכול להיות) ושכולם אפר לרגליו (זה לא מה שהוא אומר ... אבל זה מה שאני הבנתי) והקטע המוזר זה שהוא מודע לזה ... אבל לא עושה כלום בנידון או שזה לא מפריע לו או שהוא מטורף .. אני לא יודע ... ובעצם לא כל כך אכפת לי .. שיחשוב מה שהוא רוצה הרי גם אני חושב וגם כולם , אצלו זה פשוט גם יוצא החוצה

קרני

New member
למרק - לגיטימציה ושחצנות...

מרק היקר, כתיבה בפורום, במיוחד זה... היא לגיטימית לכולם! כל אחד יכול לכתוב מה שרוצה ואיך שרוצה, בתנאי שזה לא פוגע בחברים האחרים! אני מזכירה, דבר שבוודאי לא צריך להזכיר לכריש פורומים כמוך, שאתה רשאי לבחור אילו הודעות לקרוא, ולאילו הודעות להגיב. לא זוכרת שיש חוק המחייב קריאת כל ההודעות ותגובה על כולן (אתה בוודאי לא עושה את זה... ;-))) לא תמיד מבינים את כוונתם של הכותבים, אבל אם רוצים מנסים לשאול ולהבין, אם לא, אז לא, אבל בוודאי וודאי לא כותבים הערות סרקסטיות ושחצניות שמטרתם היא אלא לשלח חיצי אנרגיה שלילית... כאמור, אלו לא יהיו בפורום הזה. הודעתך נמחקה, ואני מקווה שלא אצטרך לעשות זאת שוב. שיהיה לך יום טוב קרני. נ.ב. צופה כבר את חיצי הרעל, שתשלח לי בתגובה להודעה זו... חסוך ממני את זה.

markrin

New member
קרני-הפניתי אותך להודעה שמתחתי

אני מקווה שקראת אותה,ואת יודעת מי כתב אותה. אני לא קולט את הראש ההפוך על הפוך שלך. השחצנות היא בהודעה שלו.הוא פגע כאן באנשים לילית למשל אני מקווה שתקראי את ההודעה ההיא היטב מצנזרת חמודה שלי נכון שהגבתי מתון יותר ממתון ?

קרני

New member
באמצע כל הבלגן... :)

שולחת לך חיוכים כאלו רחבים... נכון, הם לא משנים את המצב הקודר בארץ הקטנה שלו... אז אשתוק... אין לי מילים לנחם... שיהיה לך יום טוב יותר @ @ J U

למעלה