לילה טוב לכולם

melissa28

New member
לילה טוב לכולם

הרגע נכנסתי הביתה, מסיבת יום ההולדת של שרית הייתה ממש מגניבה המון מעריצים והרבה כיף בעיקר שמח, יצאתי מוקדם יחסית בגלל שפחדתי לאחר את הרכבת של 18:45, טוב מה אני יכולה לעשות? שעה וחצי נסיעה מתל אביב לנהרייה ועוד 20 דקות מנהרייה למעלות, אבל מה שכן באמת נהניתי. שרית כמובן הייתה מקסימה אין מה לאמר היא באמת מדהימה אין אין עליה מתה עליה היא הגדולה מכולם. עכשיו להודעה באמת חשוב בעבור שרית, שרית, במקרה ואת קוראת את ההודעה הזו אני רוצה להתנצל על שיצאתי באמצע המסיבה שלך לא הייתה לי ברירה מצטערת.

Music4Life

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif חברים!

גמני חזרתי....היה נחמד כמו שידעתי שיהיה. באמת היה שמח (יותר מידי שמח, כמה מעריצים, ואיזה חווווום)
אבל היה מגניב לראות את שרית...לעשות לה כבוד לבוא ולאחל מזל טוב לגיל כ"כ מיוחד שכזה. לכל מי שנוגע לו הדבר, סליחה שלא נשארתי איתכם אחרי המפגש, הייתי חייבת ללכת לביתה..... נהנתי והיה כיף לראות כמה וכמה פרצופים שמזמן לא ראיתי
אתם חמודים.... מקווה ששרית תאהב את הברכה שלי (טוב נו אני יודעת שהיא תאהב אותה...השקעתי מחשבה ובמילים מנשמתי)
יצא יפה......ועדיין מקווה שזה ירגש אותה...הכל נאמר בכינות. צילמתי כמה תמונות שיצאו על הפנים, מה שכן יצא טוב, אשמח להעלות כאן עבורכם. בקיצור, עוד דבר אחד, מאיה ובתאל - תודה
אני מעריכה את זה (אתן יודעות למה הכוונה)
חמודות שכמוכן .......... מאחלת לילה טוב והיה כיף לראותכם חבר'ס.
צ'אווווווו

R o T e M18

New member
גם אני חזרתי ../images/Emo13.gif

דבר ראשון אני רוצה להודות באמת לכולםםםםםםםםםםםםם. רוני[
חחח
] ניבה שירן מאיה בתאל דנה ספיר הדר רעות חן איציק לאה יפעת ובקיצוררר לכולם. שתדעווווו לכםם שגרמתם לי המון אושר משבוע וחצי של דכאון. תודה מיוחדת אני רוצה לשירן
שבזכותה הגעתי היום
באמת תודה רבה על התמיכה העזרה שהבאת איתי לפני באותו רגע וגם אחרי המפגש
תודה ענקית
ובאמת היה כיף לי לראות את כולכם ואת שרית כמובן
כזה היה לי אושר לראות אותה וסופסוף להחליף איתה כמה מילים פנים מול פנים
תודה שרית
רוני
תודה ענקית גם לך על האהבה העזרה וההקשבה
- ולא סתם נשיקה
תודה לכולכם - שיהיה לשרית המוןןןןן מזל טוב - את שלי כתבתי לשרית על ברכה שהכנתי. לילה טוב לכולם

רותםם שמחה שזה עזר לך ושיחרר אותך קצתתת

גם לי היה מאוד כיףף לראות אותךךך ואת כולםםם.... ממש חבר'ה מדהימיםםם ועל שרית כבר אין מה להגיד...זה לא חדש שהיא מקסימה,מדהימה,מיוחדת ורק היא יודעת להעניק אהבהה אמיתיתתתת למעריצים שלהה

משה 102

New member
תגובה לגבי היום הולדת

אני אפתח בדברים הטובים : שרית היה כ"כ כיף לראות אותך ולדבר איתך
היה כיף לראות את כל מי שבא היום ולהכיר גם מעריציםשלא הכרתי. הדבר שפחות אהבתי היה שאמרו לי מיד לצאת החוצה אחרי שהצטלתי.
זה ממש פגע בי. היה אפילו מקרה שאיש אחד אמר לי "בא אחרי תצטלם עוד הפעם" והוא הוביל אותי החוצה.. הרי אם מפרסמים שיש מסיבה צריכים להישאר קצת ולחגוג ולא ישר לצאת החוצה.. עוד מקרה שלא הייתי מרוצה ממנו זה שבאה ילדה מירושלים באיחור בגלל הפקקים ולא נתנו לה להצטלם עם שרית, מה היא אשמה שהיו פקקים? אין לי שום כוונה לפגוע באף אחד כאן. אני מספר לכם פשוט מה עבר עלי..

רותמליייי ../images/Emo24.gif

אין על מה נשמה של ברווז אמבט קטן :] - תמיד אבל באמת תמיד פה בשבילך !

שוווושי

New member
גמאני חזרתי עכשיו מהמסיבה

היה מדהייים..לא כ"כ הכרתי שם את כולם כי אני חדשה בפורום... אבל נהנתי כמו שצריך :) שרית הייתה מדהימה כמו תמיד..היא רק משתבחת ופורחת עם השנים!!!555 בקיצור..שיהיה לכולם שבוע טוווב...

שמחה לשמוע שהיה מדהים

וזה היה ברור איך לא ארי מדובר בשרית וכל מי שלידה שמח לא משנה מתי ואיך היא פשוט מדהימה ברמות

שמח שנהנתם חבר'ס../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

אני לא יכולי להגיע כפי שצייני היתי בבסיס היה לי לילה קצת ביעס אותי שלא היתי
כי מאוד יתגעגעתי לשרית, ומאוד רציתי לחגוג איתה
אבל לא נורה , בע"ה ביומולדת 31...
ובע"ה במוצ"ש ההופעה ביבנה
שרית המון המון מזל טוב אוהב אותך

civn 1994

New member
../images/Emo13.gifאיזה כיף היה היום הולדת של שרית חדד

איזה כיף היה היום הולדת של שרית חדד שרית היותה יפהה מאוד איזה כיף התצלמתי איתה שרית חולה עליך בטורף אוהבת סיון פירס המעריצה שלך

Music4Life

New member
סיון, כנסי../images/Emo70.gif

שמעי משהו, אני דאגתי עכשיו שההודעה שלך תשתרשר לשרשור הזה......אבל את פותחת פה הודעות בקצב ועושה בלגן. לכן, אנא
לא לפתוח סתם הודעות...ותקפידי תמיד, לשרשר את ההודעות שלך לשרשור שכבר קיים ופתוח. אם את לא יודעת מזה אומר "לשרשר" תגידי לי ואני אדריך אותך, אבל נראה לי שאת יודעת....תקני אותי אם אני טועה.

היה ממש כייףףף ביום הולדת!!!!

שלום לכולם מה נישמע?
אצלי הכול בסדר אני רוצה להגיד שהיה לי ממש כייף ליהות ביום הולדת של שרית , מאוד נהנהתי ליהות שם ובעיקר נהנהתי להגיד לשרית מזל טוב באופן אישי ממש היה לי כייףףף,,,
אני הייתי כול כך מאושרת ושמחה , ואני שוב מאחלת לשריתתת הרבה מזל טוב ליום הולדתה ה30 ותדעייייי לך שאני אוהבת אותךךךך את אחלה זמרת ואחלה של בן אדםם,

למעלה