לילה טוב לכולם

הייתי עירנית

אבל הייתי בצט של התפוז , בצט המתקדם בחדר 50 פלוס חברים בלילה חפשי אותי שם

ליגה76

New member
ואני...

ישנתי אבל ב3:30 מישהו התקשר אלי, אין לי מושג איך ידע את שמי, ואת מצבי ואת הפלא שלי, התקשר מחסום ושיגע לי ת'שכל עד שניתקתי לו בפרצוף.... ולא נרדמתי מרוב לחץ שאולי זה איזה פורץ שרצה לבדוק אם אני בבית, כל הדמיונות התחילו לעלות. אוף! נמאס לי מהמטרידים האלו!!

פרטים דלנו ברשת

האם נרשמת לאתר היכורת כלשהוא או הענקת את פרטייך לעמותה כלשהיא , נרשמת לקומונה או משהו שמחייב מתן שם וטלפון?

ליגה76

New member
ממש לא.

לא רושמת בשום מקום באינטרנט ובמחשב פרטים עלי כמו טל', פלא וכתובת וכאלה... אבל תודה בכל מקרה... יוצאת לטייל להית' לכולם

טיול מהנה ליגה

וזהרות תמיד טובה , אף פעם לא יודעים מהכול לקרות ולמי נופלים הפרטים להת' טלי

תשמעי קטע

התכתבתי עם מישהו במייל מנענע ליהוא מגיע גבריש לא ניתן לקרוא כלום עברנו לאנגלית בסוף נשברתי והעברתי טלפון שיצור קשר טלפוני בערב חג מגיע טלפון ואני בטוחה שזה הבחור מהמייל אומר תנחשי מי אני , ואני מתחילה לנקוב בשמות בסוף שאלתי אותו אם העברתי אליו את הטלפון השבוע הוא אומר לפני 22 שנים ואני המומה לא מקשרת את הקול שלו עם מישהוא מלפני 22 שנים מה גם שקצת שחכתי שמות זה תודות לטיפולים שעברתי לפני 19 שנים שאמר את שמו אני קפצתי זה בחור שלןמד איתי וחלקנו אותו ספסל לימודים וגם הייתי בביתו והוא ואשתו ארחו אותי בירושלים חדשנו את הקשרים ככה בערב חג חזרו אלי עוד שני חברים יקרים זה בזכות זה שלא החלפתי טלפונים ומגורים בתקופה הזו

למעלה