לילה טוב לכולם

לילה טוב לכולם

שבתי ממסע קניות בגדים בעיר חולון שבעקבותיו פגישה מלבבת עם צביוש וחברתה ציפי שממתינה בכל רגע לנכדה הרביעית. ישבנו בבית קפה/ביסטרו חמוד. שקט נעים, אוכל טעים וזול מאד, אני -- נפלה עלי פטפטת בלתי מוסברת וכמעט לא סתמתי את הפה. מן פרץ של נוסטלגיה כזה על הסבתות שלי..בנסיעה הביתה חשבתי שבטח נשמעתי כמו מישהו שלא החליף מילה עם נפש חיה במשך שבועות... לא כל כך נעים. אבל היה כיף מאד מבחינתי. צביוש נראית נהדר ובאמת התרגשתי לפגוש אותה אחרי כל כך הרבה זמן. אולי אחרי שרונית ואפי יחזרו מתאילנד וכולם יהיו אחרי נקיונות פסח, נמצא מרץ לארגן איזה מפגש פורום מחודש...?? עכשיו אני עייפה למדי . אתעדכן במה שכתבתם כאן כל היום מחר בבוקר. להת' מימי

שויי

New member
../images/Emo151.gif בוקר טוב מימוצ'קה

ככה בשקט בשקט את עושה מחטף לצביוש
אז עכשיו אל תעשי רעש, אני בטוחה שכולן נהנו.

dlia2004

New member
בוקר אור , יום שלישי, התעוררנו היום

יותר מאופסים ליום שטוף שמש.אצא לטייל בחוץ לראות את השינויים של השבוע, לנשום אויר נעים, למלאת את הראות בחמצן נקי,ולחזור היום ליצירות ולשחרור האנרגיות שהתמלאתי איתם בארץ.יום נהדר לכולם.

אני 60

New member
צהרים טובים

ואני חזרתי מהגן
אפינו עם הילדים אוזני המן. אני יוצרת איתם מטבעות של המדינה מאז קום המדינה וכל שבוע יושבת עם קבוצה. הבאתי להם מטבעות ושטרות מהמיל עם החור, פרוטה, לירה, אגורות שקלים למינהם. ואתם זוכרים איך צירנו את המטבעות על ניר כששמנו את המטבע מתחת לדף ובעזרת העפרון ההפוך, יצא ציור של מטבע?.......... מי זוכר? גם מן הנוסטלגיה. וזאת אני עושה במסגרת 60 שנה למדינה. יתכן שניצור לכל ילד אלבום מטבעות המדינה. כך שבאמת חוזרים מעבודה עם ילדים מחויכים
וצעירים. כייף אמיתי. יום נעים לכלם -שלום-ית

למעלה