לילה טוב לכולם...

rotemfiji

New member
לילה טוב לכולם...

התגעגעתי- אז באתי (:) מלחוחה עשתה לי חשק היום, אז באתי לראות מה שלומכם וגם להעלות תמונות שהבטחתי לה מהיום. נסעתי עם אבי לבקר חבר שלנו בשפרעם ועל הדרך הלכנו לצלם את מערות הקבורה בשפרעם. הן מתקופה ביזנטית, יש שם גם קברים נוצרים וגם של יהודים. רק חבל שהמקום מטונף ומלוכלך....באמת חבל. מלח בזמנו הביאה כתבה בערבית על המקום- אולי תביאי שוב קישור שלה אם את מוצאת... רותם

rotemfiji

New member
6

כמה זבל....כואב הלב. ננסה לעשות לזה פוטושופ, אם לא ברור שאני לא מעלה את זה לאתר שלי, פשוט בושה.

nOway1

New member
רותם.............!!!!!!!!../images/Emo24.gif

היי יפה מה שלומך !!
איזה תמונות מעניינות !!.. קברות של מי !?!! תקופה של ביזנטית יעני איזה שנה !? למה לא נכנסת בפנים !?

rotemfiji

New member
היי ג'ורג'י ילד מוכשר שכמותך !!

איזה תמונות, איזה ציורים....פשוט מדהים איזה כישרון אדיר יש לך !! ואני כן ניכנסתי בפנים, העלתי תמונה אחת מפנים (3 או 4, אני לא יכולה להסתכל תוך כדי כתיבת ההודעה). היה קצת קשה לצלם בפנים, היה מאוד חשוך והייתי חייבת חצובה ולא הייתה לי..אז יצא קצת מטושטש, אבל אני עוד אחזור לשם. לפי דעתי הקברים שם מתחלקים: יש קברים של נוצרים- בוודאי מקובלים של היישוב בזמנו ויש גם מערות קבורה של יהודים ואם אני לא טועה זה גם מערת הקברים של רבי יהודה בן בבא. בכל אופן אני עוד אלמד ואאסוף חומר על המקום לפני שאני אכתוב על כך לאתר וכמובן שהכל אני יעלה מסודר לאתר עם עוד תמונות נוספות ומעניינות... ומדובר במאה ה-4-5 לפנה"ס.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיי מקום מעניין ועתיק יומין../images/Emo45.gif

זה מוזר שיש ביחד קברים לאנשים מכמה דתות..לא?

salt of earth

New member
איזה מקום מעניין זה

תודה רותם שהבאת את התמונות, באמת נשמע כמו מקום מעניין ביותר רק חבל שהוא לא משומר כפי שמגיע למקום היסטורי שכזה להיות משופץ כך. זאת הכתבה שהבאתי אז בערבית, וגם שם ביקשו החוקרים מהגורמים האחראיים לדאוג לשימור המקום. ולכן הידיעה שהובאה בפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=97578749

למעלה