לילה טוב לכולם

galit1981

New member
לילה טוב לכולם

אני די חדשה כאן ואני לא נכנסת לכאן הרבה למען האמת בגלל לו"ז צפוץ (עבודה וכאלה....) אבל מה שאני רוצה להגיד זה שאני בת 26 ואני גרושה כבר 3 שנים, אין לי ילדים כך שאני ממש רווקה. לדעתי גרוש או גרושה ללא ילדים שיוצאים עם בן זוג גרוש שיש לו ילדים זה לא נורא, נכון?

galit1981

New member
אז התכוונת ווינסטון שזה נורא? כי אני מבולבלת

מאוד בקשר לנושא הזה וכבר אין לי כח לחשוב על זה....

האמת זה נורא ואיום

בדר"כ לגרושים עם ילדים יש קרניים (לפעמים אדומות ולפעמים צהובות)... עכשיו ברצינות - כשאת יוצאת עם גבר, תקפידי לצאת עם בן אדם. שיהיה טוב אליך, שיכבד אותך. תבהירו את הציפיות שלכם מראש (אולי הוא לא רוצה עוד ילדים). תהני

galit1981

New member
זה ברור. חובה לתאם ציפיות

כי נופלים פעם אחת ולומדים מטעויות העבר.......

א ש לי

New member
מכנה משותף למצב אישי.

תמיד יהיה קל יותר, טוב אז אין להם באמת קרניים אבל יש להם חיים שלמים שהם יקחו איתם את שארית חייהם יש אמא של הילדים שתמיד תיהיה ברקע וילדים שתמיד יהיו קודמים לך את חושבת שתיהיה מסוגלת להיכנס לתוך עולם שכזה? אני קיוויתי ומצאתי אבא'לה גרוש שיכול להבין את האמהות שלי מתוך האבהות שלו. יש עוד מה להגיד בנושא אבל אקצר:)

galit1981

New member
יש הרבה מה להגיד בנושא, זו תורה שלמה.....

אבל אם שני בני הזוג גרושים עם ילדים - זה בסדר, יש כאן שיוויון ביניכם. את מבינה אותו והוא מבין אותך. וכשאני חושבת על זה לעומק - זה באמת מורכב לחיות בזוגיות כזאת שאת במקום השני אחרי הילד

לא נורא , לא נורא

אבללללללללללללללללל צריך להעשות תיאום ציפיות, הכוונה מה מטרת הקשר- חברות, יזיזות, האם ירצה בעתיד עוד ילדים? חתונה? הכוונה היא לא להכנס לבור שיהיה קשה לשניכם לצאת ממנו-כי אחרי שמתאהבים ונקשרים זה מאוד מסובך לצאת מזה כשפתאום מבינים שלא היו את אותן הכוונות לשניכם- אגב בכל קשר-גם עם רווק או גרוש פלוס....ייתכן הקושי הזה.

את צודקת אבל

יש הבדל משמעותי בין במציאות לבין הרציונל, נכון שגרוש/ה בלי זה רווק. אבל שאת באה לזוגיות לא רואים בך עין לעין כאחד שגרוש בלי שעשה את זה בגיל מאוד צעיר... אני יכול להגיד לך שהיו נשים שלא רצו אותי בגלל שאני גרוש "שזאת לא תיהיה החוייה בפעם הראשונה" "אני רוצה מישהו שלא מכיר עדין את מוסד הנשואים ויגלה יחד איתי" ועוד ים קישקושים מזל שלא ביקשו שאני יהיה בתול, שימי לב שאפילו באתרי ההיכרות אתה נפסל לפני שמכירים אותך... אתה סוג ב'. (לא לדאוג לבטחון העצמי שלי) אצל נשים אני לא יודע מה בדיוק המצב איך גברים מתייחסים כי אני לא פונקציה לזה.מצד שני אני מבין שיש בעיה ... אחרת לא היית מעלה את הנקודה.... פעם משהי שאני מכיר אמרה לי "שאם לא היית גרוש הייתי חוטפת אותך..." במקום זה היא כמעט חטפה ממני ... וניתקתי מגע יש ים של דעות קדומות, צריך מזל וטיימניג והכל יהיה בסדר!

למעלה