לילה טוב לכולםםםם!

מירי212

New member
לילה טוב לכולםםםם!

טוב אז אין לי הרבה מה להגיד סתם רציתי להפגין נוכחות......
סתםםםם יום חמישי אני נוסעת בעזרת האל לקברות צדיקים באוטובוס מלא בש"סניקיות צרחניות בטירוף ( אני לוקחת את הדיסקמן להישאר שפויה)אני מקווה להפיק מזה את המיטב גם אם אנ'לא ממש אצליח להתרכז בתפילה אני מאמינה שאני אצליח לדבר שם עם אלוהים איכשהוא בדרכי המיוחדת ..... בכל מקרה רק רציתי להגיד תודה רבה רבה לכולכם הייתם לי לעזר תבורכו!!!

תהלים

New member
ש"סניקיות?! צרחניות???!!!

בס"ד מירי שלום, אני מאחלת לך שב"ה תפילותייך ייענו ואכן תתחזקי באמונה ותאחזי בתפילות לא רק בנסיעות לקברות צדיקים אלא כל יום ויום. אני מקווה מאוד שאני טועה ולא הבנתי טוב את כוונתך "ש"סניקיות צרחניות". אני מאוד מקווה שזה לא בא מתוך זלזול חס ושלום. כי ש"סניקיות צרחניות בדיוק כמו כל שאר הבנות. אני וגם את יודעות שבנות ביחד זה רעש אבל מזה רעש... בפרט שזה בא מתוך שמחה. זה לא קשור לשם הזרם, אלו בנות!!!!!

מירי212

New member
כן כן התכוונתי לכל מילה...

אמממממ.........האמת שהתכוונתי לברבריות שלהם,הם דיי וולגריות לטעמי! בכנס ה"התעוררות" שהיה לש"ס ביד אליהו במקרה עבדתי שם באבטחה הם הרביצו לנו מכות, רמסו אותנו , שברו את הדלתות והכל בשביל לשמוע את הרב עובדיה... אז אל תגידי לי שהם לא פיספסו את המטרה......ואני כן חושבת שזה קשור לש"סנקיות במיוחד.... אני ממש לא אנטית וממש לא מתכוונת להעליב אבל כשאני רואה כזה חילול השם וכזאת ברבריות בשביל להגיע לכנס "התעוררות" אני תוהה אם הם הבינו בכלל את המהות האמיתית של היהדות מלבד תפילות ותהילים......

למעלה