לילה טוב כפירי

nat18

New member
לילה טוב דנה!

אגב דנה..... ממתי את מבשלת!!!???

דנה את השטן ../images/Emo123.gif

את עוד תתחרטי על מה שעשית...קנאית מגעילה

KiShKooSh

New member
הפאקצה חזרה....

כבר עלית לי על העצבים שאמרת שאני מקשקש (ולרמת אייקיו שלך, אני בת) אז יא חתיכת בלונדה תורידי פרופי כי עלית לי הפיוזים מזממממממממממממממממן ותדעי מותק,אני הבת של גרשון, תשאלי את כפיר מי הוא וחכי חכי

nat18

New member
כפיר... איך אתה מרגיש התעודדת קצת

מהקטע עם רננה? אל תפסיק להלחם היא עוד תהיה שלך בסופו של דבר!!! ותדאג לאספי!!! הוא חולה!! איךה וא מת עלייך וואי איך רואים שהוא פשוט מת עליך...!! :)

לילה טוב ושמיים כחולים!../images/Emo29.gif

כפירי, רק רציתי להגיד לך שממש ריגשת אותי היום עם הילד הזה (אני תמיד שוכחת את השם שלו). כמו שאמרתי - אתה פשוט שמש.
השמש שלי. לילה טוב מתוק שלי דנה

elindith

New member
מה יש דנה?! החלטת

להשתמש בטריק של כפיר על רננה ולפלס את דרכך באמצעות ילד? או שאולי גילית את האור ומעכשיו את טלית שכולה תכלת? קלטתי עליך שעכשיו את בקטע של להשיג את כפיר, פתאום את רוצה אותו, הא? לא יכולה לסבול את העובדה שרננה בכל זאת ניצחה אותך במשהו? את חייבת להיות תמיד הכי טובה, הכי מוצלחת, הכי נאהבת? לא נמאס לך כל האחריות הזו, הפרפקציוניזם הזה? תראי על מה ויתרת בשביל הלייט נייט ועכשיו בני מוכן להציע אותו לשירה בעבור אותו דבר שאת ניסית לרכוש אותו לעצמך. אולי כבר היה עדיף לך ללכת ישירות לגרין. נראה לי שאת צריכה לבחון מחדש את סדרי העדיפויות שלך. ולמען השם, במקום להתלונן שכולם חושבים שאת שחקנית גרועה, פשוט תלכי לבי"ס למשחק. אגב, אני לא יודעת למה אומרים עליך שאת שחקנית גרועה, את משחקת באנשים יופי - מה שאומר שבטוח יש לך את זה. משחק הוא כמו שקר, העמדת פנים, היתממות מהסוג שאת כל כך רגילה אליה, את תצליחי בזה יופי.

limorush2

New member
למה אנשין עושים ת'צעמם דנה בלום

או כפיר אונגר?! דיי להיות מפגריםםם

nat18

New member
אולי במקום לצרוח כל הזמן פשוט

שתפו פעולה... מזה משנה הם אמיתיים או לא... כל עוד זה מבדר..!! :)

g a l4

New member
*עפר

ומה הוא קשור לפה????????????????
אם בא לך לדבר על עפר לכי לפורום אקזיט הוא לא קשור לפה!!! זה פורום כפיר אונגר מה קשור עפר שכטר???

reutiti10

New member
היי דנהה לילה טובבב

אגב עד מית נשמכים הצילומים שלכם של הסדרה?

למעלה