לילה טוב כולם...

snir 932

New member
לילה טוב כולם...

וואי איזה הישג ראיתי טלוויזיה יותר מ-3 שעות היום
אני מתחיל להתרגל לעובדה שאני בבית רק שממש מבאס לדעת שהחברים שלי טוחנים למוות ברמאללה ואני לא יכול לעזור להם ולסבול ביחד איתם, זה ממש מבאס. אני כל היום אוכל בטן גב חדר סלון מטבח, מטבח סלון חדר וכל הזמן זה מישתנה. דברו איתי משעמם לי קיפודים קופצים דברו לא משנה על מה העיקר דברו אני מקשיב כולי אוזן

ע ו פ ר ה

New member
היי שניר

איך הברך? על מה תרצה לדבר? היתה שקיעה מאוד יפה בים היום. הידעת שאחרי שהשמש שוקעת מאוד קר..... והצבעים משתנים. אז יש לך דש מהים. תוכל לדמיין את הרגל שלך בריאה ושלמה ואולי להוסיף אור סגול - צבע סגול זה צבע של ריפוי. שתהיה לך רפואה שלמה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

snir 932

New member
היי עופרה ../images/Emo13.gif...

וואי תודה רבה כן אני יודע שכשהשמש שוקעת נהיה קר וזה אחד המחזות הכי יפים שיש ובגלל זה צריך בזמן השקיעה להיות עם מישהי כי נהיה קר ואז מחבקים אותה שיהיה לה חם
ולא היבנתי מה המשפט האחרון אומר אצלך שאת מנחה בדימיון NLPפרחי באך וביורוגונומי מה זה? זה ממש ממש ממש מעניין, אם לא איכפת לך תסבירי את זה זה מוזר ביותר ומעניין מאד! שניר

ע ו פ ר ה

New member
היי שניר

אני עוסקת ברפואה משלימה. ולא הבנתי איזו טכניקה לא ברורה? אני מצרפת לינק לשיטות הטיפול שלי ואם יהיו לך שאלות אשמח לענות.

snir 932

New member
ממה שקראתי זה נשמע מגניב...

זה אומר שאת יכולה לגרום לי להישתנות מבן אדם עם ביטחון עצמי נמוך ולהפוך לבן אדם עם ביטחון עצמי גבוה?

ע ו פ ר ה

New member
נכון

אחד הדברים הנפלאים שאפשר לעשות זה לחזק ביטחון עצמי. בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

snir 932

New member
אני חושב שאני צריך לשמור...

איתך על קשר כי את תוכלי לעזור לי בהרבה דברים! טיפולים כאלה הם יקרים? וכמה פעמים צריכים לעשות בשבוע וכל זה?

ע ו פ ר ה

New member
אשמח לעזור לך

ואני שולחת לך מסר בפרטי עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה