לילה טוב חבר'ה

נוני2282

New member
מת עלייך מורן

שיהיה לך שו"ש מדהים ויפה כמוך אוח כפרונתי שלי מת עלייך תודה להודעה שכתבת לי תודה אני שמח שאת מתה עליי (ברור אין כמוני) איטלקיים זה בדם הם חתיכים יויפים אל תפסיקי לאהוב אותם אני יודע שאני משוגע עלייך ואני אוהב אותך בגלל שאת מורן את ולא מישהי אחרת שיהיה לך חג פסח כשר ומגניב ובאמת באמת אני רוצה כבר לשמוע שאת בריאה נ.ב אין כמוך את באמת נסיכה החלומות של כל גבר שחום היות הבן זוג שלך אז.. ממני באהבה הערצה גדולה אלייך אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךך הכייייייייייייייייייייי בעולםםםםםםםםםםםםםם מואההההההההההההה נשיקות מואה מואה מואה

אודי

אני עוד אחשוב שאתה איטלקי גם כן... ואז האהבה שלי אליך תהיה יותר גדולה...:p וגמני מתה עליך יקירי!! וגמני מאחלת לך מכל הלב את מה שאתה מאחל לי!!! אתה באמת בנאדם מדהים... ומי שתיפול בידיים שלך תקבל בחור מקסים ביותר! :) נשיקות בייב

נוני2282

New member
חחח הורגת אותי כל פעם מחדש

אני חצי מרוקאי וחצי עיראקי אני אוהב את איטליה (גם נבחרת וגם תאנשים איטלקיים בגלל היופי שלהם) אבל בכללי אני אוהב תאופי ורק אופי ולך ולסיון ולרונע יש את זה משוגע עלייך מאוד!!! אל תשתני בכלל ותודה למחמאות שלך כפרות עלייך

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוקי עכשיו הבנתי את כל העניין האיטלקי שיש בך :) ואני אשתדל שלא להשתנות!! חולה עליך ואין על מה :) נשיקות

נוני2282

New member
בואי נעשה לנו את הפורום צט ונדבר שעות

גם ככה הם לא מתיחסים לפורום רק אני ואת חחחחחחחחחחחחחח שוב תודה על הכול הכול כל מחמאה כל הודעה כל דבר שאת רושמת בשבילי תודה אני מאושר שיש לי חברה טובה כמוך תודה לה' שברא את רונע שהצילה את חיי שאמרה שאני ינסה להכיר את מורן יותר נכון והיא בן אדם מקסים ובאמת הכרתי ואת בן אדם מקסימה נחמדה והכי כייפית לאהוב אחת כמוך שכייף לראות את ההודעות שלה בשבילי תודה אני קורא תהודעות שלך עם תה ועוגיות ואני נהנה מכל שניה לא יוצאת? או שעייפה מכל השבוע בכל מצב שיהיה לך סופ"ש מהנה ומגניב ----------------------------------------------------------------------------------- אודינק'ה בשביל מורן ומורן בשביל אודינק'ה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אודינק'ה אתה פשוט הורג... הרסת אותי עם המשפט הסופי... ואין לי בעיה נזרום עם זה :) אני בעד... ורונע הצילה... כפרה עליה היא תמיד מצילה אהבת חיי הבחורה הזאת ! :) ותביא תביא עוגיה... יש לי טעם מר בפה... :p

נוני2282

New member
מה שלא הורג מכשל לללל העיקר שלא חשמלתי אפ'אחד

היית אומרת כבר ... אודינק'ה אתה פשוט הורס (מילקי הורס ושאני טעים לך על השפתיים) חחח ושאני הורג אותך תמיד עם המשפטים שלי כמובן נזרום עם זה העיקר שלא מת אפ'אחד לללל מה יש לי אני הכנסתי לצט את הקטע עם ה ללללללל ואנימחקה את עצמי שמחקה את רונע כפרות עליה נשמה גם שלי אני צוחק איתה שעות במסן חחחחחחחחחח רק על הדברים שמצחיק אותה ואני גם שואל אותה תמיד עלייך מה שלומך ואם את בריאה כבר (באמת אני מחזיק לך אצבעות שאני ישמח לשמוע שעברת את התקופה הזאת) רונע באמת הצילה אותי גם במיוחד בהתחלת הצט איך שנכנסתי הייתי אחד שלא שם על אף אחד ומקלל וגם רב עם כולם אפילו עם אלין אדוע ועוד כמה וכמה שהיום אחרי הכול אתם המשפחה שלי מואה אוהב שבאמת אוהב (דגים מזל דגים 22.2 היה לי יום הולדת בן 23 כפרות עליי) אפשר להביא לך עוגיה אבל יבש לך בשפתיים אני ילקק את הפירורים מהן (מדמיין איך זה נשמע ונראה) יאמי טעים חחחח הטעם המר שיש לי כרגע זה שלא מתיחסים לפורום ונמצאים רק פה רק בבוקר בעעע יש גם חיים לפני הכל והטעם ההכי טוב שיש לי כרגע זאת את ורונע שאני אוהב את שתיכן -------------------------------------------------------------------------------------------- ביבר ביבר למה יש לך אוזניים גדולות חחחח כדי שאני יוכל ללמוד לעוף כמו גלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה מחוק אודי מחוק אבל ברמות היסטריות!!!! וגמני דגים וגם רונע דגים :) ואתה יום לפני במומולדת :p :p אולי בגלל זה אני יותר אוהבת אותך עכשיו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עליך אודינ'קה!

נוני2282

New member
מה ניסגר איתם מפחידים אותי עכשיו כולם

ללללללללללללל נדפו המוח שלהם דווקא יום שישי במקום לבלות הם פה נדפקים אחד עם השני חחחחחחחחח נשמע מזעזע אם קוראים את זה חחחחחחחחחחחחחחח חופשי!!!!!!!!!!!!1 מת עלייך יא ילדת יום הולדת אחריי דרך אגב בת אל חתולה דתיה נולדה אני אף פעם לא זוכר או ב 21.2 או ב 23.2 נ.ב מעניין איפה רונע עם השיכרות שלה רק שתחזור הביתה ולא בפדיחה שתלך ותחזור ותראה שלט כתוב כ"פס או אילת חחחחחחחחחחח

נוני2282

New member
אני זזתי לישון

שתיהיה לך אחלה שבת והכי חשוב בריאות אין עליך לילה טוב וחלומות נעימים ויפים עם אופי כמוך אני מאמין שיהיה לך מישהו שכן הסתדר איתך ואל דאגה לכל מחבת יש ת תביצה המקושקשת שלו שתקשקש לו בביצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לילה טוב כפרות

למעלה