לילה טוב/בוקר טוב

אי י ל ת

New member
לילה טוב/בוקר טוב

כל מיני דברים רציתי לכתוב היום, אבל בשעות שהייתי בבית הייתה בעיה ולא הצלחתי להכנס לפורום. מה קרה? מרוב כניסות הפורום קרס??? עזרא - תעשה מאמץ למצוא ביבי סיטר. לא היינו רוצים שאשתך תפתח נוגדנים לעמיר בגלל שכל פעם אתה נעלם להופעה שלו בלעדיה. וגם לגדל שני תינוקות קטנים כאלה זה בטח מזה מאמץ, כל הכבוד לה, ומגיע לה שעתיים של נחת בהופעה של עמיר. בקיצור, תגיד לה שכאן בפורום מפרגנים לה ואחרי ששמחנו לפגוש את אימא שלה נירצה להכיר גם אותה. ובטח יש לך איזה תמונה מתוקה שלהם - אולי תשים לנו כאן שנהנה גם??? נחום - איך הייתה הפגישה שלכם בירושלים? יש תוכנית פעולה? ספר לי....! גאלה - .... מה שלומך? מצליחה לנשום עדיין? מההתכתבויות שלך כאן בפורום למדתי שייש לנו טעם מוסיקלי דומה, והכי הדהים אותי שכתבת על "צבעים". זה השיר של עמיר שהכי הכי מרגש אותי. כל כך שמחתי שהוא שר אותו בסיבוב הקודם, וכל כך הצטערתי שבסיבוב הזה לא. מי שלא מחובר לדיסק השני בכלל לא מכיר את השיר הזה, והוא כזה קטן, ונוגע, והכינור שם פשוט ממיס. ועכשיו אני חושבת שבלי סנייה והכינור, באמת קצת קשה לבצע אותו בהופעה. ליטל - תשמרי על הבריאות!!! ואל תשכחי ללכת לישון בלילה. לקחת דוגמא מנחום בענייני השינה זה מתכון לאבדון! ראי הוזהרת!!! שיהיה לכם לילה/בוקר מצויין. מחר, יום רביעי, רוב היום אני לא בבית, אז אוכל להתחבר אליכם,כניראה, רק בערב, אבל שזה לא יפריע לכם לשמור על קשר. ברכות רבות, איילת

למעלה